Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    52
    Plugin Contributions
    0

    Default Issues after moving to a new server

    Most things seem to work fine the only issue I have found so far is that when I log into admin my login does not work and it sends me to the login on the old server/url. Any ideas as to why that happens and how to fix it?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arizona
    Posts
    27,835
    Plugin Contributions
    9

    Default Re: Issues after moving to a new server

    I log into admin my login does not work and it sends me to the login on the old server/url. Any ideas as to why that happens and how to fix it?
    A bit more background about exactly what you have changed in the move

    Is this the same domain name?
    If not and it is at a new domain name then your issue is with the 2 configure.php files and the pointing within them
    Zen-Venom Get Bitten

  3. #3
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    52
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Issues after moving to a new server

    Yes we moved it to a different test server so a different domain. Where are the config php files?

  4. #4
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    33,814
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Issues after moving to a new server

    Please do not PM for support issues: a private solution doesn't benefit the community.

    Be careful with unsolicited advice via email or PM - Make sure the person you are talking to is a reliable source.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    52
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Issues after moving to a new server

    That fixed it thanks guys.

 

 

Similar Threads

  1. v150 catch-22 after moving to a new server
    By cyberbaffled in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 5
    Last Post: 3 May 2015, 02:30 AM
  2. v139h Problem after moving to a new server
    By stecrox in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 4
    Last Post: 21 Feb 2012, 06:47 PM
  3. Problems after moving to a new server!
    By mohinder in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 26 Sep 2007, 02:25 AM
  4. ERROR after moving Zen to new Server
    By directdesign in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 2
    Last Post: 8 Sep 2007, 08:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR