Page 62 of 150 FirstFirst ... 1252606162636472112 ... LastLast
Results 611 to 620 of 1499
  1. #611
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Belfast, Northern Ireland
    Posts
    2,480
    Plugin Contributions
    14

    Default Re: sample .htaccess file.

    Hi,

    Quote Originally Posted by mcpisik View Post
    Only the product html editors don't work now. Such as adding a hyper-link to description.
    They open a page not found. I'll check the faq now...
    Oh, wait, I think I read this wrong.. I thought you said the product admin pages didn't work.. is it just the editor?

    If so then you need to make sure you have the correct exclusions for the admin/ and editors/ directory in your rewrite rule conditions.. use the example rewrite rule from the software's installation check. If you are using a custom editor then you need to adjust the conditions appropriately.

    All the best..

    Conor
    ceon

  2. #612
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Queenstown, New Zealand
    Posts
    375
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: sample .htaccess file.

    Thank you Conor. Yes, was just the editor.
    My host shifted my site up a level and the rewrite rules are now working (other of my sites involved....long story not needed), meaning I can use the module.
    It's superb!
    May I just ask, for products where I've added little images with links, using the html editor (not the standard product images)... Will they still link to the newly rewritten product? I've done a test, which still works but need to make sure as I have thousands and didn't want to find it was just the cache keeping it working.
    Again thanks for following up with the help to get it going before.

  3. #613
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Belfast, Northern Ireland
    Posts
    2,480
    Plugin Contributions
    14

    Default Re: sample .htaccess file.

    Hi,

    Quote Originally Posted by mcpisik View Post
    It's superb!
    Glad you've got things sorted and that you like it. ;)

    Quote Originally Posted by mcpisik View Post
    May I just ask, for products where I've added little images with links, using the html editor (not the standard product images)... Will they still link to the newly rewritten product? I've done a test, which still works but need to make sure as I have thousands and didn't want to find it was just the cache keeping it working.
    Again thanks for following up with the help to get it going before.
    The old links will still work but as they're links entered in HTML, not generated by the zen_href_link() function, they'll link to the dynamic URI for the product and then when clicked upon, the user will be redirected to the "current" static URI.. which is fine, but ideally you want to have links go to the static URI without a redirection.. saves server resources.

    So when creating new links, from now on use the static URI.

    All the best..

    Conor
    ceon

  4. #614
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Queenstown, New Zealand
    Posts
    375
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: sample .htaccess file.

    Very good thank you for that.

  5. #615
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    100
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: sample .htaccess file.

    How important is the

    admin/includes/functions/general.php

    file for this mod to work??

    Every time I install this mod on a site, about 4 times now, I get a blank admin login page.
    I can only make it work with the standard 1.3.9h general.php file.

    I checked the difference between the 2 and there were 2 major areas of change, one is this below, which seems to relate to admin?

    /*
    function zen_draw_admin_box($zf_header, $zf_content) {
    $zp_boxes = '<li class="submenu"><a target="_top" href="' . $zf_header['link'] . '">' . $zf_header['text'] . '</a>';
    $zp_boxes .= '<UL>' . "\n";
    for ($i=0; $i<sizeof($zf_content); $i++) {
    $zp_boxes .= '<li>';
    $zp_boxes .= '<a href="' . $zf_content[$i]['link'] . '">' . $zf_content[$i]['text'] . '</a>';
    $zp_boxes .= '</li>' . "\n";
    }
    $zp_boxes .= '</UL>' . "\n";
    $zp_boxes .= '</li>' . "\n";
    return $zp_boxes;
    }
    */

  6. #616
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Belfast, Northern Ireland
    Posts
    2,480
    Plugin Contributions
    14

    Default Re: sample .htaccess file.

    Hi,

    Quote Originally Posted by Chargin View Post
    I checked the difference between the 2 and there were 2 major areas of change, one is this below, which seems to relate to admin?
    That's not a change made by Ceon URI Mapping. It's not a change that I've seen in a Zen Cart version of that file either.. it must be another third party module you are using made that change.

    Use software such as Beyond Compare to merge the version of the file you have with the version of the file provided with Ceon URI Mapping.

    If you still get a blank page, install Ceon URI Mapping from scratch and check the values in your configure.php files (admin and store).. Ceon URI Mapping attempts to load files from the catalog side from the admin functions file:

    PHP Code:
    require_once(DIR_FS_CATALOG DIR_WS_CLASSES 'class.CeonURIMappingAdmin.php'); 
    So if that file is missing (or any others it opens), maybe because you are using "bad" FTP software, or your DIR_FS_CATALOG setting is wrong in the admin configure.php file you'll get a blank page and an debug error file in your cache folder - something you clearly haven't checked for! :|

    That's all the information you need.. better luck installing things this time!

    All the best...

    Conor
    ceon

  7. #617
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    20
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: sample .htaccess file.

    Hi Conor,

    I've installed version 4.0.8 on zencart 1.39h. Everything seems to be working fine, except I'm finding some debug logs in cache folder like this:
    PHP Code:
    PHP Fatal error:  Call to undefined function buildArrayQueryParameter() in /home/public_html/includes/classes/class.CeonURIMappingHandlerBase.php on line 663 
    I checked this file and the function buildArrayQueryParameter() is there starting on line 690.
    I'm getting this error every time I list a new product. The new url's work as they should, just don't know how to stop this error from being generated.
    Do you know what's causing this or how to fix it?

    Many thanks, John.

  8. #618
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Belfast, Northern Ireland
    Posts
    2,480
    Plugin Contributions
    14

    Default Re: sample .htaccess file.

    Hi John,

    Quote Originally Posted by long_john View Post
    Do you know what's causing this or how to fix it?
    Oh dear! How did this go unnoticed for so long!

    That's a bug, it'll be fixed in v5 but for the meantime change line 663 from

    PHP Code:
    $query_string .= buildArrayQueryParameter($key$value); 
    to

    PHP Code:
    $query_string .= $this->_buildArrayQueryParameter($key$value); 
    and line 698 from

    PHP Code:
    $parameter_string .= buildArrayQueryParameter($key$subvalue); 
    to

    PHP Code:
    $parameter_string .= $this->_buildArrayQueryParameter($key$subvalue); 
    Wow, surprised no-one else noticed this one, very few people have obviously got a customised product info page that uses an array!

    All the best,..

    Conor
    ceon

  9. #619
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    http://www.zencart-upgrades-website-installation.com/
    Posts
    2,027
    Plugin Contributions
    14

    Default Re: sample .htaccess file.

    Quote Originally Posted by conor View Post
    Hi John,



    Oh dear! How did this go unnoticed for so long!

    That's a bug, it'll be fixed in v5 but for the meantime change line 663 from

    PHP Code:
    $query_string .= buildArrayQueryParameter($key$value); 
    to

    PHP Code:
    $query_string .= $this->_buildArrayQueryParameter($key$value); 
    and line 698 from

    PHP Code:
    $parameter_string .= buildArrayQueryParameter($key$subvalue); 
    to

    PHP Code:
    $parameter_string .= $this->_buildArrayQueryParameter($key$subvalue); 
    Wow, surprised no-one else noticed this one, very few people have obviously got a customised product info page that uses an array!

    All the best,..

    Conor
    ceon
    Hi Conor I hope you are doing a wee bit better these days.
    I didn't catch the bug because I haven't upgraded to v4.0.8 yet I'm still on v4.0.7. If I wait until version 5 will everything be OK or should I upgrade to the latest?

  10. #620
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Belfast, Northern Ireland
    Posts
    2,480
    Plugin Contributions
    14

    Default Re: sample .htaccess file.

    Hi Randy,

    Hope you're having a nice weekend.

    Quote Originally Posted by countrycharm View Post
    Hi Conor I hope you are doing a wee bit better these days.
    Thanks, lol, no, not at all, pretty much the opposite, but here's not really the place to discuss those sorts of things, let's get the ZC stuff sorted though! ;)

    Quote Originally Posted by countrycharm View Post
    I didn't catch the bug because I haven't upgraded to v4.0.8 yet I'm still on v4.0.7. If I wait until version 5 will everything be OK or should I upgrade to the latest?
    Since you haven't experienced the problem yet it won't ever affect you, but since upgrading to the latest version is a 1 minute job these days I'd always say use the latest version.. you can of course wait for v5 if it suits, as there's not a lot changed from 4.0.7 to 4.0.8 that would affect you.

    Enjoy the rest of your weekend!

    Back to getting this variants software running for me, after which I can finalise and get URI Mapping v5 out!

    All the best...

    Conor
    ceon
    Last edited by conor; 20 May 2012 at 03:56 PM.

 

 

Similar Threads

  1. Ceon URI Mapping (SEO)
    By conor in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 2906
    Last Post: 9 Sep 2011, 08:31 AM
  2. Ceon URI Mapping v4
    By conor in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 110
    Last Post: 14 Aug 2011, 02:51 PM
  3. Old adresses with ceon uri mapping
    By Tallyho in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1
    Last Post: 2 Dec 2010, 12:39 PM
  4. Ceon URI Mapping (SEO) How to install?
    By jackfitz in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 6
    Last Post: 28 Apr 2010, 12:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •