Results 1 to 10 of 10

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    6
    Plugin Contributions
    0

    Default Custom Templates/Pages Not Rendering after Upgrade

    We migrated our existing Zen Cart code to a new server, then performed an Upgrade using the zc_install directory.

    The upgrade was performed smoothly, but now none of our custom pages are getting rendered. The landing (home) page is rendered with the custom templates so it uses our designs, but when we click on any of the links to get to a custom page we've created, we get a 404 Error.

    Is there some type of setting I may have missed when migrating? The custom template files that are used to generate the custom pages ARE all in the proper directories, and the upgrade did not overwrite any of our custom template directories.

    It's almost as though Zen Cart doesn't know where to look to build the pages any longer.

    Thanks for your insight.
    Derrick

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    26,425
    Plugin Contributions
    9

    Default Re: Custom Templates/Pages Not Rendering after Upgrade

    Where can this be seen??
    Zen-Venom Get Bitten
    Get Your Business Found

  3. #3
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    6
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Custom Templates/Pages Not Rendering after Upgrade

    http://d3941166.u219.echazen.net/ is the testing server we're trying to get configured.

    Thanks,
    Derrick

  4. #4
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Lansing, Michigan USA
    Posts
    19,275
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: Custom Templates/Pages Not Rendering after Upgrade

    What happens if you turn off your URL re-writing mod ?

    Also, looking at your title, it looks like meta_tags.php is missing or corrupted.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    6
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Custom Templates/Pages Not Rendering after Upgrade

    I'm tracking down the meta_tags.php issue now. Perhaps that will help.

    With regard to the URL re-writing mod, I navigated to the Admin->Configuration->SEO URLs and disabled everything so it shows "false" on all lines. Is that what you were referring to?

  6. #6
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    6
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Custom Templates/Pages Not Rendering after Upgrade

    I fixed the meta_tags.php file so the issue stevesh mentioned is now resolved.

    However, we still cannot get any of the custom pages to render.

    Thanks,
    Derrick

 

 

Similar Threads

  1. Pages I edit not rendering the HTML
    By acpaulley in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 1
    Last Post: 3 Oct 2010, 07:24 AM
  2. custom templates - HOW?
    By jackzc in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 10
    Last Post: 18 Apr 2009, 02:17 AM
  3. Templates and/or Custom Templates
    By MoooNDawG in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 2
    Last Post: 1 Jul 2008, 05:07 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 17 Aug 2006, 06:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •