Page 244 of 346 FirstFirst ... 144194234242243244245246254294344 ... LastLast
Results 2,431 to 2,440 of 3451
  1. #2431
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    16,356
    Plugin Contributions
    17

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Quote Originally Posted by Haggis View Post
    this is the file structure when unpacked from the zip file and uploaded to zenadmin directory in exactly the same way as it came

    \zenadmin\EasyPopulate-4.0-master\admin
    \zenadmin\EasyPopulate-4.0-master\examples
    \zenadmin\EasyPopulate-4.0-master\htaccess4AdminTempFolder

    the easypopulate_4.php file is within the admin directory listed above
    None of those are correct.
    If zenadmin represents your admin directory, then everything that you see when viewing this directory: \zenadmin\EasyPopulate-4.0-master\admin

    Should be in:
    \zenadmin
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...

  2. #2432
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Scotland
    Posts
    44
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Quote Originally Posted by mc12345678 View Post
    None of those are correct.
    If zenadmin represents your admin directory, then everything that you see when viewing this directory: \zenadmin\EasyPopulate-4.0-master\admin

    Should be in:
    \zenadmin
    ok, so as I understand that instruction, all I have to do is ignore the file tree EP4 came with and bundle everything into the zenadmin directory

  3. #2433
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Scotland
    Posts
    44
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    After thinking about it, there is something I am just not getting, so I have deleted EP4. I'll survive without it.

    thanks to those that tried to help

  4. #2434
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    16,356
    Plugin Contributions
    17

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Quote Originally Posted by Haggis View Post
    After thinking about it, there is something I am just not getting, so I have deleted EP4. I'll survive without it.

    thanks to those that tried to help
    How do you install any other plugin? That is truly what you are not getting. Also, I don't know how to answer your last question because of the likelihood that you understand file tree differently than intended...

    There should be/should have been 5 files and one directory in the folder referenced above (zenadmin/EP4/admin). All six items should be in your zenadmin directory. There is no "ignoring" the folder structure.

    As DrByte said, the layout of the files is relatively the same as installing any other ZC downloaded program. it's a shame for you to give up just when things are about to go right...
    Last edited by mc12345678; 9 May 2016 at 10:26 AM. Reason: forgot about the split file
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...

  5. #2435
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Ok, I feel like a complete **** now, but I HAVE TO ask for help. Took me 2 days to install the plugin - no idea what was wrong everytime, it was just NOT WORKING (no EP links in admin...ect), but finally I installed it and I can see it in my administration.
    HOWEVER ! Im struggling for about a day with imports. Everytime it shows : "No model field in record. This line was not imported" - which of course is BS, because I DO HAVE it in the file.
    I have found a few other people who have the same issues, I tried all the recommended steps I found on forums, but with no luck.
    Therefor I would like to ask any of you guys to help me figure out WTH am I doing wrong.


    Here is a CSV file with one product :
    v_products_model;v_products_image;v_products_name_1;v_products_description_1;v_p roducts_url_1;v_products_price;v_products_weight;v_date_avail;v_date_added;v_pro ducts_quantity;v_manufacturers_name;v_categories_name_1;v_tax_class_title;v_stat us
    4CARS ROHOZ GUMOVA UNI 1;fa2b713ae48fb054def15b88ae77876e;4CARS ROHOZ GUMOVA UNI 1;AUTOROHOŽE gumové, UNI I, 4-dielne, k ochrane kobercov v aute, jednoduchá údržba, vhodné pre všetky modely osobných áut.;;13,7;;;;432;;Auto^Autodoplnky^Interiér^Gumové rohože;;1

    ALSO, in Easy Populate, I found it created a csv file of all my products - but even this file (created by EP) is showing the same error when trying to import the products from it!

    Thank you for any help.

  6. #2436
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    16,356
    Plugin Contributions
    17

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    What language is that? There have been problems seen regarding some specific languages for example Russian. If not mistaken the issue is not central to only EP4 in those cases.

    That aside, it appears that the file provided above is semi-colon based rather than comma based, also don't see quotes applied between applicable fields. Further to be sure are you using EP4 as available from: https://www.zen-cart.com/downloads.php?do=file&id=2069 or from the first post of this thread?
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...

  7. #2437
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Chicago, IL USA
    Posts
    1,504
    Plugin Contributions
    28

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Quote Originally Posted by kabko View Post
    Ok, I feel like a complete **** now, but I HAVE TO ask for help. Took me 2 days to install the plugin - no idea what was wrong everytime, it was just NOT WORKING (no EP links in admin...ect), but finally I installed it and I can see it in my administration.
    HOWEVER ! Im struggling for about a day with imports. Everytime it shows : "No model field in record. This line was not imported" - which of course is BS, because I DO HAVE it in the file.
    I have found a few other people who have the same issues, I tried all the recommended steps I found on forums, but with no luck.
    Therefor I would like to ask any of you guys to help me figure out WTH am I doing wrong.


    Here is a CSV file with one product :
    v_products_model;v_products_image;v_products_name_1;v_products_description_1;v_p roducts_url_1;v_products_price;v_products_weight;v_date_avail;v_date_added;v_pro ducts_quantity;v_manufacturers_name;v_categories_name_1;v_tax_class_title;v_stat us
    4CARS ROHOZ GUMOVA UNI 1;fa2b713ae48fb054def15b88ae77876e;4CARS ROHOZ GUMOVA UNI 1;AUTOROHOŽE gumové, UNI I, 4-dielne, k ochrane kobercov v aute, jednoduchá údržba, vhodné pre všetky modely osobných áut.;;13,7;;;;432;;Auto^Autodoplnky^Interiér^Gumové rohože;;1

    ALSO, in Easy Populate, I found it created a csv file of all my products - but even this file (created by EP) is showing the same error when trying to import the products from it!

    Thank you for any help.
    Have you following the proper file naming convention for your csv file? (spoken from experience)

  8. #2438
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    16,356
    Plugin Contributions
    17

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Quote Originally Posted by jeking View Post
    Have you following the proper file naming convention for your csv file? (spoken from experience)
    I was just about to add something to my last post related to that. But stated that exported and then imported the resulting file (I assume with no changes, edits or without accessing the file) and it provided "the same error".
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...

  9. #2439
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Brampton, Cumbria, United Kingdom, United Kingdom
    Posts
    816
    Plugin Contributions
    2

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Sorry mc12345678: I have found something else that is not backed-up. Empty directories. I know that this has been happening for the last couple of versions of this plugin. Again sorry
    Learning Fast.
    Eden Craft Supplies

  10. #2440
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    16,356
    Plugin Contributions
    17

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Quote Originally Posted by adb34 View Post
    Sorry mc12345678: I have found something else that is not backed-up. Empty directories. I know that this has been happening for the last couple of versions of this plugin. Again sorry
    Please explain. Empty directories? And are you still using the dropdowns at the top where the last one indicates status, but have not changed it to all?
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...

 

 

Similar Threads

  1. Hebrew Support - latest release [Support Thread]
    By eranariel in forum Addon Language Packs
    Replies: 16
    Last Post: 22 Mar 2021, 01:11 AM
  2. BackUp ZC [Support Thread]
    By skipwater in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 285
    Last Post: 23 Dec 2020, 10:40 AM
  3. Wordpress On ZC [Support Thread]
    By hira in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1858
    Last Post: 17 Jan 2014, 01:24 AM
  4. ZJ Black 2 support thread
    By Liamv in forum Addon Templates
    Replies: 1
    Last Post: 15 Feb 2010, 02:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR