Page 263 of 348 FirstFirst ... 163213253261262263264265273313 ... LastLast
Results 2,621 to 2,630 of 3476
  1. #2621
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    28
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Quote Originally Posted by utefan View Post
    I just bought a store from someone else that was on 1.3.9. I decided to move the store to 1.5.1 initially because that is the latest 1.5.1 version that supports all of the mods that replicate existing functionality. I'm hoping to upgrade from there once I get the 1.5.1 store working as expected. I'll try a newer version of EP. Thanks for the heads up.
    @mc1234567 thanks for getting me pointed in the right direct. I was able to fix the SQL error. I'm posting here in case anyone else comes up against the same issue. It turns out that the issue was related to CEO URI mapping. Some of the tables were missing in my installation. Once I updated the database, the error went away. The log file in EP was the key here. I sure appreciate the development team for EP thinking ahead about making the logs easily accessible. That made fixing my issue much easier. Thank you!

  2. #2622
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    16,481
    Plugin Contributions
    17

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Quote Originally Posted by utefan View Post
    @mc1234567 thanks for getting me pointed in the right direct. I was able to fix the SQL error. I'm posting here in case anyone else comes up against the same issue. It turns out that the issue was related to CEO URI mapping. Some of the tables were missing in my installation. Once I updated the database, the error went away. The log file in EP was the key here. I sure appreciate the development team for EP thinking ahead about making the logs easily accessible. That made fixing my issue much easier. Thank you!
    Your welcome for not transitioning to the ZC default code for everything in the plugin which would have placed the associated sql error in the logs directory among any other logs that might have been generated by other processing. (Suggest reviewing those to see what other issues you may have with your system.)

    There is a plugin (display logs) that can be installed to make those accessible from the admin and they should always be available by ftp, but are likely hidden if using something like webftp. While it would be good to occasionally take advantage of the cache created by ZC, the level of modification (at least at the time) was too extensive for both EP4 and anything needed to be modified in ZC to support continued use of the "local" error log.
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...

  3. #2623
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Chicago, IL USA
    Posts
    1,507
    Plugin Contributions
    28

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    I'm having troubles importing a Detailed Products Attributes file. We're trying to update from one site (wholesale) to another (retail).

    I export a Detailed Attributes from wholesale, remove all but one product (to simplify testing) and remove all columns but those listed below. I assumed (this is probably the problem) the v_products_model would be used as the primary field. The model number is consistent between both sites while the v_products_attributes_id and v_products_id are not, which is why I removed those columns.

    When importing the Detailed Attributes file, can the v_products_model be used as the key?

    The file I imported had the following columns:
    v_products_model, v_options_id, v_products_options_name, v_products_options_type, v_options_values_id, v_products_options_values_name, v_products_options_sort_order

    and the result was SKIPPED! - Attribute Entry on : - Not Found! for each attribute in the file (five of them).

  4. #2624
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    16,481
    Plugin Contributions
    17

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Quote Originally Posted by jeking View Post
    I'm having troubles importing a Detailed Products Attributes file. We're trying to update from one site (wholesale) to another (retail).

    I export a Detailed Attributes from wholesale, remove all but one product (to simplify testing) and remove all columns but those listed below. I assumed (this is probably the problem) the v_products_model would be used as the primary field. The model number is consistent between both sites while the v_products_attributes_id and v_products_id are not, which is why I removed those columns.

    When importing the Detailed Attributes file, can the v_products_model be used as the key?

    The file I imported had the following columns:
    v_products_model, v_options_id, v_products_options_name, v_products_options_type, v_options_values_id, v_products_options_values_name, v_products_options_sort_order

    and the result was SKIPPED! - Attribute Entry on : - Not Found! for each attribute in the file (five of them).
    Yeah, that is/was the problem. For the detailed attributes, the attributes themselves are the important part which are so defined for the software by use of the applicable option/attribute related _id. There is the process at the following post that I provided not too long ago that worked for the individual asking to do the very same thing: https://www.zen-cart.com/showthread....43#post1312443
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...

  5. #2625
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Chicago, IL USA
    Posts
    1,507
    Plugin Contributions
    28

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Quote Originally Posted by mc12345678 View Post
    Yeah, that is/was the problem. For the detailed attributes, the attributes themselves are the important part which are so defined for the software by use of the applicable option/attribute related _id. There is the process at the following post that I provided not too long ago that worked for the individual asking to do the very same thing: https://www.zen-cart.com/showthread....43#post1312443
    Thanks for the reference to the post. That was a workable solution.

  6. #2626
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    16,481
    Plugin Contributions
    17

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Quote Originally Posted by jeking View Post
    Thanks for the reference to the post. That was a workable solution.
    Glad that worked out.
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...

  7. #2627
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    China
    Posts
    73
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    i am using zencart 1.5.5a and have installed the latest version of EP 4,file was uploaded sucessfully,but the bad thing is when i click import,it reminds me ERROR: Import file does not exist:....I am sure the file is indeed there,i also try to upload the file to temp folder..Also one more strange thing,when i click delete file,the file still there and i could not delete,would be appreciate if anyone could help me,thanks

  8. #2628
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    16,481
    Plugin Contributions
    17

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Quote Originally Posted by e-standard View Post
    i am using zencart 1.5.5a and have installed the latest version of EP 4,file was uploaded sucessfully,but the bad thing is when i click import,it reminds me ERROR: Import file does not exist:....I am sure the file is indeed there,i also try to upload the file to temp folder..Also one more strange thing,when i click delete file,the file still there and i could not delete,would be appreciate if anyone could help me,thanks
    Well that's completely new and unusual.

    It does seem like it would stem from the designation of the path as entered in the configuration panel for the file location.

    For starters and without possibly posting your actual admin directory path if it is included, what do you have for the path of the temp directory and what is the setting regarding whether in admin or catalog side? (if your admin directory is included in that path, just use the folder admin or some other obscured entry like XXX.)
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...

  9. #2629
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    China
    Posts
    73
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    Quote Originally Posted by mc12345678 View Post
    Well that's completely new and unusual.

    It does seem like it would stem from the designation of the path as entered in the configuration panel for the file location.

    For starters and without possibly posting your actual admin directory path if it is included, what do you have for the path of the temp directory and what is the setting regarding whether in admin or catalog side? (if your admin directory is included in that path, just use the folder admin or some other obscured entry like XXX.)
    Thanks very much for your eply,here is my settting in catalog
    Click image for larger version. 

Name:	catalog.jpg 
Views:	18 
Size:	26.3 KB 
ID:	16592

    Here is the error i got when i import:
    ERROR: Import file does not exist:/home/estanda1/public_html/xxx/temp/AASHTO+2014+CSV.csv

    The file also could not be deleted..
    Click image for larger version. 

Name:	can not delete.jpg 
Views:	20 
Size:	7.7 KB 
ID:	16593

  10. #2630
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    China
    Posts
    73
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: EasyPopulate 4.0 Support Thread

    I find something wired,the file name is AASHTO 2014 CSV.csv,when i change to AASHTO.csv everything works fine,can not not add any bank or other words after it,it should have something with the software itself,what should i do now to solve the problem?

 

 

Similar Threads

  1. Hebrew Support - latest release [Support Thread]
    By eranariel in forum Addon Language Packs
    Replies: 19
    Last Post: 23 Jan 2023, 08:04 AM
  2. BackUp ZC [Support Thread]
    By skipwater in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 285
    Last Post: 23 Dec 2020, 10:40 AM
  3. Wordpress On ZC [Support Thread]
    By hira in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1858
    Last Post: 17 Jan 2014, 01:24 AM
  4. ZJ Black 2 support thread
    By Liamv in forum Addon Templates
    Replies: 1
    Last Post: 15 Feb 2010, 02:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR