Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    59
    Plugin Contributions
    0

    Default Renaming the more information box

    I'd like to rename the More Information Box and change the items that are displaying in that right now.

    I'm new to zencart and can't seem to find instructions anywhere on how to do this.

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,073
    Plugin Contributions
    2

    Default Re: Renaming the more information box

    includes/languages/english.php

    around line 147

  3. #3
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    59
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Renaming the more information box

    Quote Originally Posted by keneso View Post
    includes/languages/english.php

    around line 147
    thanks you I was able to find that and did make the change but
    I cannot my get links to work in this code.

    for instance I un-comment this line:

    // $more_information[] = '<a href="' . zen_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . 'TESTING' . '</a>';

    and then I try to insert my own link that point off site such as :

    $more_information = "<a href='www.test.com'>this is a test</a>";

    and zencart will not even process the code. why does zencart have the single and double quotes reserved and why will it not accept standard php coding in terms of single and double quotes and finally why does it substitute the url of my website as soon as it sees href in this string above. I need to be able to link to a url offsite in the more information block

    I actually need to insert something a lot more advanced along these lines to open up a popup window to display some content.

    <a href="#" onclick="javascript:window.open('http://www.mysite.com/forums/rules.html', '_blank', 'top=100, left=100, height=740, width=780, status=no, menubar=no, resizable=yes, scrollbars=yes, toolbar=no, location=no, directories=no');"> <B>Click Here</b></a>

    Nut I can't even get started down that path until I can stop zencart from monkeying with the href and handling " and ' quotes backwards.

    thanks in advance.




    <?php
    /**
    * more_information sidebox - displays list of links to additional pages on the site. Must separately build those pages' content.
    *
    * @package templateSystem
    * @copyright Copyright 2003-2006 Zen Cart Development Team
    * @copyright Portions Copyright 2003 osCommerce
    * @license http://www.zen-cart.com/license/2_0.txt GNU Public License V2.0
    * @version $Id: more_information.php 3464 2006-04-19 00:07:26Z ajeh $
    *
    * BetterCategoriesEzInfo v1.3.5 added 2006-09-19 gilby
    */

    $pointer = zen_image(DIR_WS_TEMPLATE_IMAGES . 'bc_moreinfo.gif');
    // uncomment next line to add 1 space between image & text
    // $pointer .= '&nbsp;';

    // test if box should display

    unset($more_information);

    // test if links should display
    if (DEFINE_PAGE_2_STATUS <= 1) {
    $more_information[] = '<a href="' . zen_href_link(FILENAME_PAGE_2) . '">' . $pointer . BOX_INFORMATION_PAGE_2 . '</a>';
    }
    if (DEFINE_PAGE_3_STATUS <= 1) {
    $more_information[] = '<a href="' . zen_href_link(FILENAME_PAGE_3) . '">' . $pointer . BOX_INFORMATION_PAGE_3 . '</a>';
    }
    if (DEFINE_PAGE_4_STATUS <= 1) {
    $more_information[] = '<a href="' . zen_href_link(FILENAME_PAGE_4) . '">' . $pointer . BOX_INFORMATION_PAGE_4 . '</a>';
    }

    // insert additional links below to add to the more_information box
    // Example:
    $more_information[] = '<a href="' . zen_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . 'TESTING' . '</a>';


    // only show if links are active
    if (sizeof($more_information) > 0) {
    require($template->get_template_dir('tpl_more_information.php',DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'sideboxes'). '/tpl_more_information.php');

    $title = BOX_HEADING_MORE_INFORMATION;
    $title_link = false;
    require($template->get_template_dir($column_box_default, DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'common') . '/' . $column_box_default);
    }
    ?>
    Last edited by jjj0923; 22 Jan 2012 at 09:38 PM.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    10,287
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: Renaming the more information box

    You are going about this the wrong way... You can't hack in any old html, and expect it to work. Besides, quote marks should be "escaped" in PHP... (so when you say: "why does zencart have the single and double quotes reserved", you indicate scant knowledge of PHP protocols.

    Popups work very differently from the way you are trying to do them. Look at other embedded popup functions (such as the HELP popup in the shopping cart) and then have a go at mimicking that process.
    We host with Terranetwork.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    59
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Renaming the more information box

    Quote Originally Posted by schoolboy View Post
    You are going about this the wrong way... You can't hack in any old html, and expect it to work. Besides, quote marks should be "escaped" in PHP... (so when you say: "why does zencart have the single and double quotes reserved", you indicate scant knowledge of PHP protocols.

    Popups work very differently from the way you are trying to do them. Look at other embedded popup functions (such as the HELP popup in the shopping cart) and then have a go at mimicking that process.
    really? - then why doesn't Zencart escape quotes in their code... it would appear that their programmers have displayed scant knowledge of PHP protocols by your standards - tisk tisk.


    buy hey - thanks for the pointer in spite you of your insulting demeanor...

    and by the way my popup code works great in Vbulletin and other products I use and on dozens of websites... :)
    Last edited by jjj0923; 22 Jan 2012 at 10:35 PM.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    59
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Renaming the more information box

    Quote Originally Posted by schoolboy View Post
    You are going about this the wrong way... You can't hack in any old html, and expect it to work. Besides, quote marks should be "escaped" in PHP... (so when you say: "why does zencart have the single and double quotes reserved", you indicate scant knowledge of PHP protocols.

    Popups work very differently from the way you are trying to do them. Look at other embedded popup functions (such as the HELP popup in the shopping cart) and then have a go at mimicking that process.
    by the way : I have looked at the embedded pop-ups - they're coded just like mine.

    go figure...

  7. #7
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,073
    Plugin Contributions
    2

    Default Re: Renaming the more information box


  8. #8
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    59
    Plugin Contributions
    0

    Default cloning more information box

    I need to make a clone of the more information box so that I can put links in the box to offsite urls.

    has anyone done this? I'd want to give it a new heading and I'm willing to pay to have it done. I need it immediately.

  9. #9
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,073
    Plugin Contributions
    2

    Default Re: Renaming the more information box


  10. #10
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,073
    Plugin Contributions
    2

    Default Re: My Account - how do I get it to appear in Information Box?

    I have activated the My Account EZ Page and said it appears in the sidebox and want it to appear inside the Information Block but can't figure out how to get it to appear there.

    any help would truly be appreciated.

    thanks in advance.
    You can added like this

    <div class="ezPagesInformation" id="ezpage-info-box"><a href="<?php echo zen_ez_pages_link(2) ?>" >FAQ</a></div>
    The classes are to control the alignment, as in my case it needed some tweaking

    Put it in the includes/modules/sideboxex/CUSTOM/information.php
    I added the link at the end of the page after this line

    PHP Code:
    <?php
    // bunch of code before this line
      
    require($template->get_template_dir($column_box_defaultDIR_WS_TEMPLATE$current_page_base,'common') . '/' $column_box_default);
          
    //my added ez links
    ?>
    <div class="ezPagesInformation" id="ezpage-info-box"><a href="<?php echo zen_ez_pages_link(2?>" >FAQ</a></div>
    <?php
      
    // END my added ez links
    ?>

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Renaming pages under the more information tab.
    By anticobello in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 4
    Last Post: 12 Nov 2011, 06:24 PM
  2. Adding More Links in the Information Box?
    By rlexyd in forum General Questions
    Replies: 7
    Last Post: 21 Apr 2010, 06:58 PM
  3. Renaming the Page 2 Link in the More Information Sidebox
    By gregjs in forum General Questions
    Replies: 6
    Last Post: 7 Jul 2009, 01:33 PM
  4. Using the more information box question
    By apotterdd in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 7
    Last Post: 30 Jul 2008, 08:37 AM
  5. Changing Font Color in Information Box & More Information Box
    By scribbles in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 2
    Last Post: 5 Apr 2007, 02:54 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR