Page 49 of 49 FirstFirst ... 39474849
Results 481 to 487 of 487
  1. #481
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    345
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Google Merchant Center Feeder for ZC v1.5.x [Support Thread]

    How to include custom fields in feed like promo id, tax and shipping etc. per product?
    Have created such extra fields on product page but not sure how to include them in feed.

  2. #482
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    345
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Google Merchant Center Feeder for ZC v1.5.x [Support Thread]

    Anyone?
    Quote Originally Posted by jsarwar View Post
    How to include custom fields in feed like promo id, tax and shipping etc. per product?
    Have created such extra fields on product page but not sure how to include them in feed.

  3. #483
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    66,350
    Blog Entries
    7
    Plugin Contributions
    271

    Default Re: Google Merchant Center Feeder for ZC v1.5.x [Support Thread]

    Looks like there's nothing in the code to make it "simple".
    You'll have to alter the code to make sure those fields are pulled from the database, and then also make sure they're output using the required format. Probably in this long section of code: https://github.com/torvista/Zen_Cart....php#L183-L703
    .

    Zen Cart - putting the dream of business ownership within reach of anyone!
    Donate to: DrByte directly or to the Zen Cart team as a whole

    Remember: Any code suggestions you see here are merely suggestions. You assume full responsibility for your use of any such suggestions, including any impact ANY alterations you make to your site may have on your PCI compliance.
    Furthermore, any advice you see here about PCI matters is merely an opinion, and should not be relied upon as "official". Official PCI information should be obtained from the PCI Security Council directly or from one of their authorized Assessors.

  4. #484
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    234
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: Google Merchant Center Feeder for ZC v1.5.x [Support Thread]

    Quote Originally Posted by DrByte View Post
    Looks like there's nothing in the code to make it "simple".
    You'll have to alter the code to make sure those fields are pulled from the database, and then also make sure they're output using the required format. Probably in this long section of code: https://github.com/torvista/Zen_Cart....php#L183-L703
    Seems this repo's far more up-to-date than the add-on. Still wondering why so many of my products are skipped atm.

  5. #485
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    234
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: Google Merchant Center Feeder for ZC v1.5.x [Support Thread]

    Quote Originally Posted by wolfderby View Post
    Seems this repo's far more up-to-date than the add-on. Still wondering why so many of my products are skipped atm.
    ...oh hey look, debug in the config. (:

  6. #486
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    112
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: Google Merchant Center Feeder for ZC v1.5.x [Support Thread]

    I recently added a massive repository of products using easy populate and i now have some 1800 products, until now i've never noticed an issue but it seems to max out at 1401 products. i've checked the settings and it has a setting that equates to unlimited products included in the feed.
    I thought perhaps it was just skipping out of stock items ect and created a listing for a new product that arrived yesterday. when i uploaded again i got the same result "1401 of 1401 records created" is the basics of what i was reading. i'm currently using zen 1.57c. It appears that according to the numinix website i'm out on updating by the latest 2 changelogs but can't find anyway to download the latest official version on there website. I pay the monthly subscription with them but can't see a download link on the site for the updated versions. not even sure if that will resolve my product limit issue or if that lies elsewhere?

    when i generate a feed i get the following file pop up in my sites log files folder

    Code:
    [20-Sep-2021 10:10:30 UTC] Request URI: /index.php?main_page=product_info&products_id=1598, IP address: 66.249.65.139
    #1  zen_get_buy_now_qty() called at [/home/********/domains/crazygamer.uk/public_html/includes/modules/pages/product_info/main_template_vars.php:83]
    #2  require(/home/*******/domains/crazygamer.uk/public_html/includes/modules/pages/product_info/main_template_vars.php) called at [/home/*******/domains/crazygamer.uk/public_html/includes/templates/tableau2/common/tpl_main_page.php:179]
    #3  require(/home/*******/domains/crazygamer.uk/public_html/includes/templates/tableau2/common/tpl_main_page.php) called at [/home/*********/domains/crazygamer.uk/public_html/index.php:94]
    --> PHP Warning: Division by zero in /home/********/domains/crazygamer.uk/public_html/includes/functions/functions_prices.php on line 563.
    
    [20-Sep-2021 10:10:30 UTC] Request URI: /index.php?main_page=product_info&products_id=1598, IP address: ********
    #1  zen_get_buy_now_qty() called at [/home/*******/domains/crazygamer.uk/public_html/includes/templates/tableau2/templates/tpl_product_info_display.php:152]
    #2  require(/home/******/domains/crazygamer.uk/public_html/includes/templates/tableau2/templates/tpl_product_info_display.php) called at [/home/*******/domains/crazygamer.uk/public_html/includes/modules/pages/product_info/main_template_vars.php:153]
    #3  require(/home/*********/domains/crazygamer.uk/public_html/includes/modules/pages/product_info/main_template_vars.php) called at [/home/*******/domains/crazygamer.uk/public_html/includes/templates/tableau2/common/tpl_main_page.php:179]
    #4  require(/home/********/domains/crazygamer.uk/public_html/includes/templates/tableau2/common/tpl_main_page.php) called at [/home/*******/domains/crazygamer.uk/public_html/index.php:94]
    --> PHP Warning: Division by zero in /home/*********/domains/crazygamer.uk/public_html/includes/functions/functions_prices.php on line 563.

  7. #487
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    112
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: Google Merchant Center Feeder for ZC v1.5.x [Support Thread]

    got condition working now in the settings it shows as true finally. just entered into the settings "v_products_condition" which answers another question i had asked earlier or maybe forgot to ask but wondered as an afterthought.. If it shows on your product listing page as mine did "Condition" you should enter lowercase not the initial capital. I would assume this to be the same if for example you had "GTIN" unlike me with it entered as "gtin" both would still result in "v_gtin" or possibly "v_product_gtin" (mine doesn't use the product part of the prefix but others may?)

    So I have now got a few ideas on the categories issue I have tried one idea without success and thinking maybe i'm onto the right tracks but making a noob mistake.

    so basically I wasn't using the field "v_master_categories_id" but i had the "v_categories name" field for the obvious of the categories names supplied in the options of fields i could add on the suppliers end.

    My idea was I could use the create a custom field option and entitle that "v_master_categories" this then gives you the option to create that output in the feed file with a preset value. Using the category computer components on my website was my wish, this has the "v_master_categories_id" id of 83.

    I gleefully made this custom field and processed it to find it hadn't created these products in the computer components category using "v_categories_name" as the subcategory as i had hoped. I then remember you said that the categories and subcategories are seperated by a carat.
    This then led to me using the latest file i had saved with a quick copy and paste to edit the one fields output to include the carat.

    The new "v_master_categories field" field contents was "83^" after the quick edit job and when processed sadly it did not work.

    Maybe its as simple as deleting all the products and the running the feed again with these steps i've already tried.

    Easier option would be if i could create a field based of a prefix on the suppliers site but i don't see this as an option, not saying its not there, its most likely staring me in the face like the products name was, that turned out to be listed as the option "products short description" that took days to work out lol.

 

 
Page 49 of 49 FirstFirst ... 39474849

Similar Threads

  1. v151 Google merchant Centre Feeder query
    By Phil Lomas in forum General Questions
    Replies: 13
    Last Post: 24 Dec 2013, 03:37 AM
  2. Google Base Feeder Support Thread [OLD]
    By numinix in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 3562
    Last Post: 2 Apr 2012, 06:30 PM
  3. Removing products from Google Merchant Feeder
    By wonderbread101 in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1
    Last Post: 24 Dec 2011, 05:31 PM
  4. Google Merchant Center for Dummies?
    By xcergy in forum General Questions
    Replies: 7
    Last Post: 31 Mar 2010, 06:19 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR