Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5
    Plugin Contributions
    0

    Default Can't send emails after upgrade from 3.9g to 5

    I upgraded ok, from 3.9g to 5

    I can send and receive emails from my server, but when I try and send them through Zen I get nothing. No message, just confirmation they have been sent.

    I have tried changing the settings, created new email addresses to test, made sure no filter or spam blocker was on but still nothing.

    I can use contact, newsletter and all functions, but the emails don't appear at the receiver.

    Thoughts ??? Help ???

  2. #2
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Can't send emails after upgrade from 3.9g to 5

    Turned OFF Mime and it worked.... not sure why this has changed since the last version but it works...

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    65,350
    Blog Entries
    7
    Plugin Contributions
    230

    Default Re: Can't send emails after upgrade from 3.9g to 5

    Quote Originally Posted by ajbeckster View Post
    not sure why this has changed since the last version
    It hasn't.
    .

    Zen Cart - putting the dream of business ownership within reach of anyone!
    Donate to: DrByte directly or to the Zen Cart team as a whole

    Remember: Any code suggestions you see here are merely suggestions. You assume full responsibility for your use of any such suggestions, including any impact ANY alterations you make to your site may have on your PCI compliance.
    Furthermore, any advice you see here about PCI matters is merely an opinion, and should not be relied upon as "official". Official PCI information should be obtained from the PCI Security Council directly or from one of their authorized Assessors.

 

 

Similar Threads

  1. Can't send/receive emails from the the Contact US page?
    By newmember in forum General Questions
    Replies: 8
    Last Post: 28 Jan 2010, 11:46 PM
  2. Can't get mercury to send my emails from Zen admin on Wamp
    By lieven23 in forum Installing on a Windows Server
    Replies: 0
    Last Post: 5 Sep 2008, 03:44 AM
  3. Not able to Send Emails after Upgrade
    By Robbyn7 in forum General Questions
    Replies: 15
    Last Post: 15 Dec 2007, 04:04 PM
  4. Can't Send Emails From Admin Please Help
    By misty16 in forum General Questions
    Replies: 4
    Last Post: 28 Oct 2006, 10:10 AM
  5. can't send and any email after update from 1.27 to v1.35
    By raino in forum General Questions
    Replies: 9
    Last Post: 28 Oct 2006, 08:15 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR