Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Posts
    10
    Plugin Contributions
    0

    Default Changed file in includes/templates/images and site not working

    Hi,
    I hope i chose the right thread to post my problem. I am a newbie at Zen Cart, uploaded a few months ago a template,and site was working fine. But when i tried to change the background yesterday i changed the file accidentaly in the includes/templates/images folder and now the background,header, logo and some other images are not showing up..What can i do to fix this? Hope somebody can help me, because i am stuck...

  2. #2
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Lansing, Michigan USA
    Posts
    19,285
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: Changed file in includes/templates/images and site not working

    It's always a good idea to include a link to the site so we can see the behavior for ourselves.

  3. #3
    Join Date
    May 2012
    Posts
    10
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Changed file in includes/templates/images and site not working

    Sorry.. the link is http://outletcosmetice.com .I think i should re-upload something from the original Zen Cart files but i don't know what.. Thank you very muck for your time.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Lansing, Michigan USA
    Posts
    19,285
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: Changed file in includes/templates/images and site not working

    And you didn't change anything other than in the images folder ? Zencart is looking for most of your images in the template_default/images folder and a few in the ashley_pink/images folder. Are the image files all there in those folders ?

  5. #5
    Join Date
    May 2012
    Posts
    10
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Changed file in includes/templates/images and site not working

    I didn't change anything else...but when i looked at the ashley_pink/images folder i saw that the images were there,but when i tried to open them, the .gif ones did not show up in the browser. I re-uploaded the files, and now they are showing individually opened in browser,but in the website still do not show up...

  6. #6
    Join Date
    May 2012
    Posts
    10
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Changed file in includes/templates/images and site not working

    Later edit..when i try to open each button individually from the ashley_pink/images folder they show up like small x in the browser.

  7. #7
    Join Date
    May 2012
    Posts
    10
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Changed file in includes/templates/images and site not working

    Solved the problem..reinstalled all the files and now images are showing up. Thank you Stevesh for your help!

 

 

Similar Threads

  1. dir(includes/templates/classic/index) NO such file or directory. Stacktrace.
    By tzre in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 4
    Last Post: 3 Aug 2011, 09:32 PM
  2. Changed Templates Site no longer secure...
    By adealatlast in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 5
    Last Post: 17 Jan 2011, 03:52 PM
  3. Whos Online - /includes/templates/custom/images/?????
    By whatisthat456 in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 6 Mar 2010, 10:13 AM
  4. Renamed File Site Not Working
    By spetznaz2588 in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 1
    Last Post: 30 Jul 2008, 04:04 PM
  5. Site not Centered and font changed
    By jameszeller in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 7
    Last Post: 4 May 2008, 06:34 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •