Page 4 of 74 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast
Results 31 to 40 of 740
  1. #31
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Croatia
    Posts
    1,536
    Plugin Contributions
    19

    Default Re: ZX Slideshow official thread

    The errors you're getting have absolutely nothing to do with ZX Slideshow. I'm sorry, but I can't help you with your problem.

    P.S. It's balihr, not Bahir

  2. #32
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Ireland
    Posts
    286
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: ZX Slideshow official thread

    sorry balihr, the late hour affecting the concentration! no these errors have been around awhile, you don't think it is anything to do with v1.3.9h with ZX Slideshow?

  3. #33
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Croatia
    Posts
    1,536
    Plugin Contributions
    19

    Default Re: ZX Slideshow official thread

    Noup, I'm absolutely certain it's got nothing to do with my slideshow. The first error line suggests something in html_header.php which is not affected by the slideshow (I can't say what the error is about since the file might have been customized). The second line has something to do with Easy Populate. I'm gonna assume you're using EP 1.2.5.7.csv - was it customized? Are you using additional product fields? Are you using a good csv file? Are your delimiters set correctly? Numerous possibilities, but none of it is related to this module so I'd appreciate it we you could keep this thread on topic... I hope you understand.

  4. #34
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    7
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: ZX Slideshow official thread

    Hello,
    First time installing a plugin. Please verify that after renaming the admin and template folders I FTP the top level folder (zx slideshow) to root directory. It starts with Admin, Cache,etc. and now the last folder is ZX Slideshow. I tried this, set up 3 banners in admin panel and uploaded v1.5 sql patch and turned it on but nothing changes on my home page.
    Thanks for any advice.

  5. #35
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Croatia
    Posts
    1,536
    Plugin Contributions
    19

    Default Re: ZX Slideshow official thread

    Actually, no, you're supposed to merge the content of zx_slideshow directory with your store's root directory. Your server's directory structure will not be changed after uploading slideshow files, you'll just be adding some new files. In case you FTP software asks you permission to overwrite some files, I suggest you do NOT overwrite. Instead, download those files, merge the code and upload it back.

  6. #36
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    7
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: ZX Slideshow official thread

    That's what I tried the first time. Maybe I was on the right track then. I had to add a couple of folders since I did not have a jscript folder and one other in my original file structure. Thanks, I'll try again.

  7. #37
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    7
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: ZX Slideshow official thread

    Still no luck. Viewing the source code of my main page shows the following line:

    <script type="text/javascript" src="includes/templates/custom/jscript/jscript_jquery-1.7.1.min.js"></script>

    I think this indicates that the sql patch installed OK. Both .js files are in the correct folder so I'm stumped. My site is www.spiceoflifesales.com if that helps.

    Thanks for any suggestions. I would prefer not having to paste the code into the css if possible. I'd like to get it to work the way it was designed to.

  8. #38
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Croatia
    Posts
    1,536
    Plugin Contributions
    19

    Default Re: ZX Slideshow official thread

    Did you enable it from the configuration menu? Because, none of the files related to the slideshow are loading, neither css nor javascript...

  9. #39
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    7
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: ZX Slideshow official thread

    Yes, line one has been set to true since the beginning.

    Is it possible the .sql patch did not completely install properly? I used the browse and upload method. Should I uninstall and reinstall the patch? If so, how?

    Thanks

  10. #40
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Croatia
    Posts
    1,536
    Plugin Contributions
    19

    Default Re: ZX Slideshow official thread

    Do you have "ZX Slideshow" in your Configuration menu in admin? Does it load and give you ability to change settings? If so, then the sql patch has nothing to do with your problem. You must have missed something with the files...

 

 
Page 4 of 74 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast

Similar Threads

  1. EasyPopulate 4.0 Support Thread
    By chadderuski in forum Addon Admin Tools
    Replies: 3576
    Last Post: 9 Feb 2024, 09:43 PM
  2. Hebrew Support - latest release [Support Thread]
    By eranariel in forum Addon Language Packs
    Replies: 19
    Last Post: 23 Jan 2023, 08:04 AM
  3. goMobile Support Thread
    By steveyork136 in forum Addon Templates
    Replies: 29
    Last Post: 26 Aug 2015, 11:56 AM
  4. Frontpage Slideshow [support thread]
    By sport_billy in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 108
    Last Post: 10 Jul 2014, 12:41 PM
  5. SnapShot [support thread]
    By skipwater in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 32
    Last Post: 26 Oct 2012, 08:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR