Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Posts
    21
    Plugin Contributions
    0

    Default SLL Issue with setting up payment

    When I try to set up payment with First Data, I receive an error

    ALERT: For security reasons, Installation of this module is disabled until your Admin is configured for SSL.

    I follow the instructions as follows

    Change includes/configure.php and admin/includes/configure.php to:

    // Define the webserver and path parameters
    define('HTTP_SERVER', 'http://www.YOUR_SHOP.com');
    define('HTTPS_SERVER', 'https://www.YOUR_SHOP.com');
    define('ENABLE_SSL', 'true');

    Having done both of these, I still receive the error message that Admin is not configured for SSL.

    I have tested the site, https://www.apaspca.org and the ssl is working.

    Any advice?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    59,753
    Blog Entries
    4
    Plugin Contributions
    133

    Default Re: SLL Issue with setting up payment

    For your Admin configure.php file you need to set the HTTP_SERVER to an https:// value.
    It's explained here, if you read the whole article:
    http://www.zen-cart.com/content.php?...alled-zen-cart
    .

    Zen Cart - putting the dream of business ownership within reach of anyone!
    Donations always welcome: www.zen-cart.com/donate

    Remember: Any code suggestions you see here are merely suggestions. You assume full responsibility for your use of any such suggestions, including any impact ANY alterations you make to your site may have on your PCI compliance.
    Furthermore, any advice you see here about PCI matters is merely an opinion, and should not be relied upon as "official". Official PCI information should be obtained from the PCI Security Council directly or from one of their authorized Assessors.

  3. #3
    Join Date
    May 2012
    Posts
    21
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: SLL Issue with setting up payment

    Quote Originally Posted by DrByte View Post
    For your Admin configure.php file you need to set the HTTP_SERVER to an https:// value.
    It's explained here, if you read the whole article:
    http://www.zen-cart.com/content.php?...alled-zen-cart

    My configure.php files both look like this

    define('HTTP_SERVER', 'http://apaspca.org');
    define('HTTPS_SERVER', 'https://apaspca.org');

    // Use secure webserver for checkout procedure?
    define('ENABLE_SSL', 'true');

    ------------------------------------------------------

    define('HTTP_SERVER', 'http://apaspca.org');
    define('HTTPS_SERVER', 'https://apaspca.org');
    define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://apaspca.org');
    define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://apaspca.org');

    // secure webserver for admin? Valid choices are 'true' or 'false' (including quotes).
    define('ENABLE_SSL_ADMIN', 'true');

    Did I do something wrong?

    Also, the permissions of the configure.php are set to rw-r---- (or 640) is that correct?

    Thanks!

  4. #4
    Join Date
    May 2012
    Posts
    21
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: SLL Issue with setting up payment

    I have read the article http://www.zen-cart.com/content.php?...alled-zen-cart a dozen times, I do not see that I missed anything. Does anyone have any ideas? Should I delete and re-install the entire installation?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    59,753
    Blog Entries
    4
    Plugin Contributions
    133

    Default Re: SLL Issue with setting up payment

    I told you already: your *admin* version of configure.php needs your HTTP_SERVER to have an https address in it. You just showed me that you're still using an http address in it. That's what's missing.

    And leave the non-admin version of configure.php alone.
    .

    Zen Cart - putting the dream of business ownership within reach of anyone!
    Donations always welcome: www.zen-cart.com/donate

    Remember: Any code suggestions you see here are merely suggestions. You assume full responsibility for your use of any such suggestions, including any impact ANY alterations you make to your site may have on your PCI compliance.
    Furthermore, any advice you see here about PCI matters is merely an opinion, and should not be relied upon as "official". Official PCI information should be obtained from the PCI Security Council directly or from one of their authorized Assessors.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    9,952
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: SLL Issue with setting up payment

    You have:

    define('HTTP_SERVER', 'http://apaspca.org');
    define('HTTPS_SERVER', 'https://apaspca.org');



    You need:

    define('HTTP_SERVER', 'https://apaspca.org');
    define('HTTPS_SERVER', 'https://apaspca.org');


    (See the "s" in BOLD)

    Make the change ONLY in the admin's configure php file.
    Our latest project is Pet Tags.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    77
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: SLL Issue with setting up payment

    This worked perfectly for me! Thanks for the help.

 

 

Similar Threads

  1. v139h Issue with setting Item quantity per unit vs pricing
    By TrenEvansBC in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 1
    Last Post: 5 May 2012, 11:24 PM
  2. Issue with realex payment module
    By alfrizmartin in forum Addon Payment Modules
    Replies: 6
    Last Post: 7 Oct 2010, 07:51 PM
  3. SLL Problem with Win2003 and Apache
    By mdotse in forum Installing on a Windows Server
    Replies: 4
    Last Post: 23 Apr 2007, 12:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •