Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Plugin Contributions
    0

    Default Decimals gone from Canadian Dollar breakdown

    Our store accepts 3 currencies: USD, CAD, EUR. We had it set up so that if they chose USD or CAD, they would pay with USD in paypal (paypal charged an exchange fee for CAD) and EUR would be sent in EUR.

    We wanted to change it so that CAD went through as CAD (so we would no longer get dinged the exchage fee for CAD sales). Our owner was told by another store owner that it's just a simple setting in the admin page to make the change. Unfortunately she attempted the change on little sleep and accidentally changed the wrong thing.

    Now all CAD orders have ALL currency values in the breakdown section of the invoice rounded off to the nearest dollar (the sub-total, shipping, taxes and total are all still in the correct $##.## format and the totals have not changed (checked by comparing to an invoice that was printed *before* the change). It only appears to be affecting the *display* of the values (all the total and everything are untouched). Unfortunately it not only affects the admin preview of the order, but also the printed invoice.

    Note: It affects orders paid in cash AND those paid with paypal, so I don't think it's a payment module issue and it ONLY affects orders done in CAD (USD and EUR orders are unaffected).

    If anyone has any idea what may have happened, please let us know.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Lansing, Michigan USA
    Posts
    19,275
    Plugin Contributions
    3

    Default Re: Decimals gone from Canadian Dollar breakdown

    Check the settings in Admin - Localization - Currencies - Decimal Places for Canadian Dollar. Should be 2.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Decimals gone from Canadian Dollar breakdown

    That was the first thing we checked, and yes it is set to 2.

    The weird part is that on the invoice, the breakdown (list of items) has no decimals, but the table with sub-totals, taxes, shipping and total *do* have decimals.

 

 

Similar Threads

  1. Removing Decimals from Prices
    By voltage in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 7
    Last Post: 16 Oct 2012, 06:00 AM
  2. Remove Decimals from Products Only, Not shipping or tax
    By swamyg1 in forum Customization from the Admin
    Replies: 0
    Last Post: 5 Jun 2010, 07:29 PM
  3. Breakdown of merchant CC vendor pricing?
    By gemohler in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 0
    Last Post: 1 Apr 2009, 08:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •