Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2
    Plugin Contributions
    0

    Default Blank Page After Partial Upgrade

    Good Morning:

    Having a slight issue I am hitting a wall with. Have a friends site running great for a few years, I upgraded PHP on my server, and it pretty much broke the site. After some research I found,

    http://www.zen-cart.com/showthread.p...t-for-v1-3-8-a

    Which helped, I followed the steps, got the site almost all the way back up. However now I have an issue when a customer goes to add something to cart, "literally clicks the button" it throws up a blank page. I did some digging and it tells me to crawl the error logs server side, I see no logs in the log or cache folder.

    http://bigeyecustomlures.com/shop/in...04f1ae866a42fe

    Once you click add this to cart it fails, can anyone help me please?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Amersfoort, The Netherlands
    Posts
    2,283
    Plugin Contributions
    20

    Default Re: Blank Page After Partial Upgrade

    You should upgrade your site ASAP to at least Zen Cart 1.3.9h . Since 1.38 is old and has many security holes. Chances are upgrading will also resolve your other problem.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Blank Page After Partial Upgrade

    I figured it would come to that, I just did it. I triple checked all my work.

    [22-Dec-2012 03:58:19 Europe/Moscow] PHP Warning: require(DIR_WS_TEMPLATEStemplate_default/common/html_header.php) [<a href='function.require'>function.require</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bigeye/public_html/doncart/index.php on line 43
    [22-Dec-2012 03:58:19 Europe/Moscow] PHP Warning: require(DIR_WS_TEMPLATEStemplate_default/common/html_header.php) [<a href='function.require'>function.require</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bigeye/public_html/doncart/index.php on line 43
    [22-Dec-2012 03:58:19 Europe/Moscow] PHP Fatal error: require() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'DIR_WS_TEMPLATEStemplate_default/common/html_header.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bigeye/public_html/doncart/index.php on line 43

    Is what I am getting in the debug error, I can log in fine to the admin, see products, etc. When I just try to view the site it is a blank page. Searching these forums for these errors now. If anyone can help that would be great!!!

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Vic, Oz
    Posts
    1,850
    Plugin Contributions
    5

    Default Re: Blank Page After Partial Upgrade

    The define for DIR_WS_TEMPLATES appears to be missing
    Check your configure files to fix it.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    N of San Antonio TX
    Posts
    6,338
    Plugin Contributions
    8

    Default Re: Blank Page After Partial Upgrade

    Might have left off the trailing / in the config

 

 

Similar Threads

  1. blank page after clicking upgrade
    By MachaNeko in forum Upgrading from 1.3.x to 1.3.9
    Replies: 27
    Last Post: 8 Apr 2009, 04:24 AM
  2. Blank Home Page after Upgrade
    By ECM in forum Upgrading from 1.3.x to 1.3.9
    Replies: 2
    Last Post: 23 Apr 2008, 06:39 PM
  3. Blank page after upgrade
    By GTrotter in forum Upgrading from 1.3.x to 1.3.9
    Replies: 5
    Last Post: 28 Dec 2007, 08:10 AM
  4. Blank login page after upgrade to 1.3.7
    By Jurga in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 9 May 2007, 09:20 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR