Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22
  1. #21
    Join Date
    May 2006
    Location
    Charlottesville VA
    Posts
    1,883
    Plugin Contributions
    21

    Default Re: Advanced Search Plus

    I've run into a small problem with the new version. When testing carts, I frequently just try to retrieve really cheap products to buy. If you add in the price function with no keywords as I normally do, I get an error:

    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'order by e.toc_chapter, e.toc_sort_order, e.pages_title' at line 1 :: SELECT * from ezpages e where (e.status_header = 1 or e.status_footer = 1 or e.status_sidebox = 1) and order by e.toc_chapter, e.toc_sort_order, e.pages_title ==> (as called by) /home/domain/public_html/includes/modules/coffee/advanced_search_ezpages.php on line 77 <== in /home/domain/public_html/includes/classes/db/mysql/query_factory.php on line 155

  2. #22
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    7
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Advanced Search Plus

    Quote Originally Posted by puhycz View Post
    Hi, I have problem with this plugin. It works all great, but no showing catregory name in results. The $listing->fields['categories_id'] in tpl_modules_advanced_search_categories.php is clean... Where will be problem?

    Many thanks.
    I'm having this issue too. I'm running 2.03 of the module on Zen Cart 1.5.5e.

    In tpl_modules_advanced_search_categories.php, if I change
    Code:
     
            $lc_text = '<h3 class="itemTitle"><a href="' . zen_href_link(FILENAME_DEFAULT, $cPath_new). '">' . $listing->fields['categories_name'] . '</a></h3><div class="listingDescription">'. zen_trunc_string(zen_clean_html(stripslashes(zen_get_category_description($listing->fields['categories_id'], $_SESSION['languages_id'])))) . '</div>' ;
    to
    Code:
            $lc_text = '<h3 class="itemTitle"><a href="' . zen_href_link(FILENAME_DEFAULT, $cPath_new). '">' . $listing->fields['categories_id'] . '</a></h3><div class="listingDescription">'. zen_trunc_string(zen_clean_html(stripslashes(zen_get_category_description($listing->fields['categories_id'], $_SESSION['languages_id'])))) . '</div>' ;
    I do see a hyperlink to the category ID number.

    I love this module and it fixes what I consider to be a big oversight in Zen Cart, so I'm hoping this can be resolved.

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Advanced Search Plus Error
    By newbie456 in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 10
    Last Post: 15 Nov 2013, 12:04 AM
  2. Advanced Search Plus - Infinite Redirect
    By hey_you in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 2
    Last Post: 27 Jul 2010, 02:57 PM
  3. Need help on Advanced Search Plus
    By neal99 in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 0
    Last Post: 25 Feb 2010, 03:25 PM
  4. A fix to Advanced Search Plus results?
    By FrankDeRosa in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 9
    Last Post: 28 Dec 2009, 11:04 AM
  5. Advanced Search Plus
    By rmkiser in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1
    Last Post: 15 May 2009, 04:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR