Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 131 to 140 of 147
  1. #131
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    106
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ajax Back In Stock (re-written version of Conor/Ceon's Back In Stock Module)

    Quote Originally Posted by clint6998 View Post
    ok so they enabled imagemagick and now I am getting the error message:

    [31-Mar-2016 07:51:39 America/Denver] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/php/56/usr/lib64/php/modules/http.so' - /usr/php/56/usr/lib64/php/modules/http.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0

    Any ideas? Is this another hosting issue?
    Anyone know what this error means? Hosting company says that error is within the plugin... told them that it works for hundreds of people currently.

    The path the I have my cron set up to is my store/cron/send_back_in_stock_notifications.php. this is correct right?

  2. #132
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    106
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ajax Back In Stock (re-written version of Conor/Ceon's Back In Stock Module)

    Quote Originally Posted by clint6998 View Post
    Anyone know what this error means? Hosting company says that error is within the plugin... told them that it works for hundreds of people currently.

    The path the I have my cron set up to is my store/cron/send_back_in_stock_notifications.php. this is correct right?
    ok so I have set my cron in cpanel to run the following and none have worked. any ideas? They all respond that no file exists:

    https://xxxxxxxxxxx.com/store/cron/s...hp?key=xxxxxxx

    php /home/xxxxxx/public_html/store/cron/send_back_in_stock_notifications.php?key=xxxxxxx

    Errors:

    /usr/local/cpanel/bin/jailshell: https://xxxxxxx.com/store/cron/send_...p?key=xxxxxxx: No such file or directory

    or

    Status: 404 Not Found
    Content-type: text/html

    No input file specified.

    Can someone please help me with this?

  3. #133
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    66,350
    Blog Entries
    7
    Plugin Contributions
    271

    Default Re: Ajax Back In Stock (re-written version of Conor/Ceon's Back In Stock Module)

    What you've posted looks like it should work, but who knows what special things your host requires for cron.

    Your host should be able to show you exactly how to set up a cron job on their servers, to run within your account.
    All they need to know is the path to the PHP file you want to run, any parameters it requires (ie your ?key=xxxx ), and how often you want it to run.
    .

    Zen Cart - putting the dream of business ownership within reach of anyone!
    Donate to: DrByte directly or to the Zen Cart team as a whole

    Remember: Any code suggestions you see here are merely suggestions. You assume full responsibility for your use of any such suggestions, including any impact ANY alterations you make to your site may have on your PCI compliance.
    Furthermore, any advice you see here about PCI matters is merely an opinion, and should not be relied upon as "official". Official PCI information should be obtained from the PCI Security Council directly or from one of their authorized Assessors.

  4. #134
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    106
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ajax Back In Stock (re-written version of Conor/Ceon's Back In Stock Module)

    Quote Originally Posted by DrByte View Post
    What you've posted looks like it should work, but who knows what special things your host requires for cron.

    Your host should be able to show you exactly how to set up a cron job on their servers, to run within your account.
    All they need to know is the path to the PHP file you want to run, any parameters it requires (ie your ?key=xxxx ), and how often you want it to run.
    Well I was close. Hosting company was no help. I played around with having the cron execute a URL and this is the script that works:

    Code:
    wget -O - https://xxxxxxxxxxxxxx.com/store/cron/send_back_in_stock_notifications.php?key=xxxxxxxxxx >/dev/null 2>&1

  5. #135
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    27
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ajax Back In Stock (re-written version of Conor/Ceon's Back In Stock Module)

    Hi

    I've read through the thread and can't find an answer to this. I have my site running 1.54, I will be upgrading shortly.

    I have Zen Lightbox installed but this will not work with ABTS, how can I get the two to work together. I'm not bothered if I need to change Zen Lightbox to another plugin.

    Thanks

    Mike

  6. #136
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Wisconsin, USA
    Posts
    674
    Plugin Contributions
    21

    Default Re: Ajax Back In Stock (re-written version of Conor/Ceon's Back In Stock Module)

    Quote Originally Posted by mike14017 View Post
    Hi

    I've read through the thread and can't find an answer to this. I have my site running 1.54, I will be upgrading shortly.

    I have Zen Lightbox installed but this will not work with ABTS, how can I get the two to work together. I'm not bothered if I need to change Zen Lightbox to another plugin.

    Thanks

    Mike
    is the ZenCart Light your using Responsive?


    You could TRY using both lightbox and fancy box, more than likely you will need to overcome some javascript issues

    To change lightbox/fancybox you could change the modifications to the functions_general and than modify the: \catalog\includes\templates\YOUR_TEMPLATE\templates\tpl_modules_back_in_stock_fa ncybox.php

  7. #137
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Italy
    Posts
    155
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ajax Back In Stock (re-written version of Conor/Ceon's Back In Stock Module)

    Hi bislewl,

    thank You for the hard work and for the contribution. I've installed the last version and all work fine just a curiosity. I've seen that during the installation, in the configuration Admin page, and so in the database, are added many fields for the text to be shown in the popup and in the vaious page (account and so on) making the language file for definition quite useless. Not a big deal, i just removed the various definition from the database configuration and all worked fine, just wondering if it would be better to remove from the intallation process that part so that all the language definitions are in /includes/languages/YOU_LANGUAGE/extradefinitio/back_in_stock.php.

    Thanks for the attention and have a nice day

  8. #138
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    708
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ajax Back In Stock (re-written version of Conor/Ceon's Back In Stock Module)

    delete message
    Last edited by Jeff_Mash; 10 Jan 2018 at 09:27 PM.
    - Jeff

  9. #139
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Wisconsin, USA
    Posts
    674
    Plugin Contributions
    21

    Default Re: Ajax Back In Stock (re-written version of Conor/Ceon's Back In Stock Module)

    Jeff_Mash,

    There could be a variety of reasons. Either the DIV that contains the product is missing, or more than likely it's a Javascript issue. I looked but the links you provided don't have the module installed.

    Thanks,
    bislewl

  10. #140
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Devon, UK
    Posts
    56
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ajax Back In Stock (re-written version of Conor/Ceon's Back In Stock Module)

    I'm rebuilding our server from scratch using Zen Cart V1.55f, having used CEON Back In Stock Notifications for years. I've installed Ajax Back In Stock 4.6.3 (the latest version at the time of writing) and I really like it.

    There is one small issue on our test system that I haven't been able to resolve. On the product info page, I click on the BIS link and the fancybox appears with the description of the product and its image. Very nice touch and it looks great. However, when I do the same on the product listing, the fancybox appears but there is no product description and the image is the "No photo" image. Filling in the details and submitting them still results in a subscription e-mail and the description and image in that e-mail are correct. Therefore it is a cosmetic issue but still one I would like to resolve.

    Any ideas where I should look?

 

 
Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast

Similar Threads

  1. Ceon Back In Stock Notifications 3.0.0
    By conor in forum Addon Admin Tools
    Replies: 196
    Last Post: 8 Dec 2022, 08:32 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 14 Feb 2013, 09:33 PM
  3. back in stock notification - buttons 'back' and 'update' not working
    By flix in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1
    Last Post: 24 Mar 2010, 10:02 PM
  4. "Notify me when Out of Stock items is back in stock" Mod?
    By mes7000 in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 4
    Last Post: 21 Aug 2008, 06:04 PM
  5. Module: Back to Stock Items like this one how to?
    By explorer1979 in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 12 Aug 2008, 04:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR