Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 61 to 70 of 108
  1. #61
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cymru
    Posts
    122
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: WorldPay Module version 3.0 - Support thread

    Quote Originally Posted by niccol View Post
    Yes.

    Then issue yourself a voucher. Use the voucher to buy a product. You should get an email from Worldpay about the payment.

    I have sent you a PM.

    Nick
    Thanks so much for your help. Just emailed you. If we find a solution I will post it here in case anyone else is having the same issue.

  2. #62
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cymru
    Posts
    122
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: WorldPay Module version 3.0 - Support thread

    One more thing I was hoping to ask as well. Has anyone got the plugin to work with Google Analytcis? Currently, Google Analytics records all sales made on our site using paypal, but none of the ones using Worldpay. Thanks.

  3. #63
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cymru
    Posts
    122
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: WorldPay Module version 3.0 - Support thread

    Quote Originally Posted by bonheddwr View Post
    I've just noticed a major issue with this plugin, has anyone else had the same issue? We don't often offer coupons, but have just offered a 20% discount for a week to previous customers on our site. People can choose to pay via Worldpay or Paypal.

    There haven't been any issue for customers who have chosen to pay via Paypal, but for the customers choosing Worldpay, when they insert the Coupon Code, it is worked out how much they should pay on our site with 20% off, but when they leave our site and arrive on the Worldpay site ANOTHER 20% has been taken off!

    Is this a bug, or just an issue with our site?

    v1.5.5 // https://www.welsh-lovespoons.co.uk/

    Thanks for any advice.
    Unfortunately I haven't manged to solve this issue. What I have done is:

    1, Turned on debugging. I now receive an email every time somone orders via Worldpay. I've looked through the ones that have used the coupon code and cannot really see what's going wrong. It seems that both the correct and incorrect prices are included in the emails.
    2, I've tried a different Voucher and code.
    3, I un-installed the plugin, and installed a clean version.
    4, I noticed that this issue didn't arise on another website that I run using the save version of Zen Cart, I therefore copied all of the plugin files from the website cadwyngifts.com (where there wasn't an issue) to welsh-lovespoons.co.uk (where there is an issue).

    There is still no issue with Paypal on either site when using a coupon. The correct amount is sent to their site. ANy advice on what next I can do? Are there other files (not the plugin ones) that I should try to copy from the website where there isn't an issue to the one where there is an issue?

    Thanks for any advice.

  4. #64
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cymru
    Posts
    122
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: WorldPay Module version 3.0 - Support thread

    Unfortunately I haven't managed to find a solution to the above issue. If I do find a solution I will let you know.

    Regarding my second question, has anyone managed to get Google Analytcis to record sales made via the Worldpay plugin?

  5. #65
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    England
    Posts
    9
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: WorldPay Module version 3.0 - Support thread

    Hi, I've spent many, many hours trying to nail the 302 redirect issue as this suddenly started happening on a website I develop a few weeks ago.
    We're running ZC 1.5.5f and had successfully upgraded the WP module to V3, as part of this we had to upgrade PHP on the server, but had got it all running just fine.
    It then stopped working and we are getting the 302 issue - it looks like WP have made some changes their side in relation to PCI, and I wonder if anyone else has experienced any issues since the end of April 2018? We've never needed MD5 or SSL as all financial transactions are handled in WP, but I wonder whether this is now a requirement?
    Any help gratefully received!!

  6. #66
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Dorset, UK
    Posts
    121
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: WorldPay Module version 3.0 - Support thread

    Quote Originally Posted by philjclarke View Post
    Hi, I've spent many, many hours trying to nail the 302 redirect issue as this suddenly started happening on a website I develop a few weeks ago.
    We're running ZC 1.5.5f and had successfully upgraded the WP module to V3, as part of this we had to upgrade PHP on the server, but had got it all running just fine.
    It then stopped working and we are getting the 302 issue - it looks like WP have made some changes their side in relation to PCI, and I wonder if anyone else has experienced any issues since the end of April 2018? We've never needed MD5 or SSL as all financial transactions are handled in WP, but I wonder whether this is now a requirement?
    Any help gratefully received!!
    Hi,

    A couple of things for consideration.....

    1. What PHP version are you running? Zen v1.5.5f is best suited to PHP v7. This module hasn't been updated for sometime and most likely running PHP v5 or v6.

    2. I have received email from WorldPay this week talking about changes to PCI compliance, most of this is aimed at Virtual Terminal connections but does extend to people running "old style insecure connections (legacy)".

    3. WorldPay is an off site payment module, changes made to PCI compliance shouldn't influence your store to badly as long as your "handover" is secure (CURL or SSL required). Also make sure your return is entered perfectly on WorlPay configuration setup (on worldpay site).

    4. Have you made changes your zen cookie settings?? I had an issue that stopped this working for a long time and it was all the cookie settings in Zen.

    If you are really stuck still I could forward v4 that was never released. No promises it will fix your problem but could be worth a try. It's only had some minor changes but works more stable for me and causes a lot less callback failures than v3. Let me know if you want to give it a go.

    Good luck

    Regards

  7. #67
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Dorset, UK
    Posts
    121
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: WorldPay Module version 3.0 - Support thread

    Quote Originally Posted by bonheddwr View Post
    Regarding my second question, has anyone managed to get Google Analytcis to record sales made via the Worldpay plugin?
    Yes Google Analytics Plugin works perfectly for me.

    Also I don't have the discount code issue you experience either....... I do offer codes regularly fixed price and percentage based and they work and process with the worldpay plugin fine.

    Maybe a repair install/upgrade for your zen store could be a good place to start.

    Good luck

  8. #68
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    England
    Posts
    9
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: WorldPay Module version 3.0 - Support thread

    Thanks for speedy reply @SpaceMonkey! -Yes, we're running PHP v7, and I've made a few changes to cookies etc... but have changed them back/tried various options. I thought the PCI changes by WP would be a red herring but seemed so coincidental! I'm sure I read a post at some stage in the past regarding PHP config changes that needed to be made with v7, which I made (but didn't document - doh!) to do with redirects, and I wondered whether that may be an issue, although a bit flummoxed as it was all working...
    If you do have a later version I'd certainly give it a go as I'm running out of ideas!
    Cheers

  9. #69
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Dorset, UK
    Posts
    121
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: WorldPay Module version 3.0 - Support thread

    Quote Originally Posted by philjclarke View Post
    It then stopped working and we are getting the 302 issue
    Temporarily removed, redirected.

    Make sure the following settings are as follows:

    Admin/Configuration/Session

    Cookie Domain = True
    Check SSL Session ID = True
    Check User Agent = False
    CHECK IP ADDRESS = FALSE

    That is the required setup to stop 302 errors if callback failure causes issues...... At least it was for me.

  10. #70
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Dorset, UK
    Posts
    121
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: WorldPay Module version 3.0 - Support thread

    Quote Originally Posted by philjclarke View Post
    If you do have a later version I'd certainly give it a go as I'm running out of ideas!
    Cheers
    I will grab a copy out when I get home later this eve and forward a link via PM.

 

 
Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast

Similar Threads

  1. MultiSite Module Support Thread
    By Gerome in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 2092
    Last Post: 12 Mar 2020, 03:30 PM
  2. WorldPay Module version 2.0 - Support thread
    By philip_clarke in forum Addon Payment Modules
    Replies: 729
    Last Post: 4 Nov 2017, 08:23 AM
  3. v151 Codetrio Sphinx Search Version 1.0 Support Thread
    By imranulh in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 5
    Last Post: 16 Jul 2014, 01:24 AM
  4. Simple SEO URL (OLD version) [support thread]
    By yellow1912 in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 5053
    Last Post: 30 Jun 2014, 02:42 PM
  5. v151 MultiSite Module Support Thread
    By Desmat in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1
    Last Post: 5 Oct 2013, 08:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR