Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    758
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: How to resolve Chrome reporting NOT SECURE ?

    Quote Originally Posted by mc12345678 View Post
    It's also not just Chrome that is reporting an issue.

    On the login page there is the following which will cause issues as well:
    Code:
    <img src="http://storage.ie6countdown.com/assets/100/images/banners/warning_bar_0000_us.jpg" border="0" height="42" width="820" alt="You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today." />
    This causes a mixed content related problem.
    The following FAQ helps to further correct this issue: https://www.zen-cart.com/content.php...lly-encrypted)
    MC where did you see this link?

  2. #12
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    758
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: How to resolve Chrome reporting NOT SECURE ?

    Quote Originally Posted by dbltoe View Post
    Look for the red, bold text in the code block.

    MC# is correct as well. A view source of your main page shows 855 results for a search of http://. Not all will break https but, most will. Looks like another store-bought template not using proper relative links. If it is something on your site, it should not have http: in the link.
    got it thanks

  3. #13
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    16,040
    Plugin Contributions
    17

    Default Re: How to resolve Chrome reporting NOT SECURE ?

    Quote Originally Posted by kevinmc3 View Post
    MC where did you see this link?
    Quote Originally Posted by kevinmc3 View Post
    got it thanks
    Not sure if this response answered the previous question, but basically seeing that site was not full https: enabled, I went to the first place I would expect https to exist which was the login page: index.php?main_page=login. I was presented with a mixed content message and asked if I wanted to allow all content. Answer was no. I then viewed the page source and searched for src="http: and came across that link. I also tried variations such as src = "http:, and even with a single quote as that is used in a few places on the page.

    Anyways, chrome has gone to an expectation of the entire site being https: not just the pages/communications where such data should be encrypted.
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...

  4. #14
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    los angeles
    Posts
    2,043
    Plugin Contributions
    5

    Default Re: How to resolve Chrome reporting NOT SECURE ?

    Quote Originally Posted by kevinmc3 View Post
    How to resolve Chrome reporting NOT SECURE on our Zen Cart sites ?

    What do we need to do to resolve Chrome now NOT SECURE for ecommecre sites? I have SSL installed.

    Amazon has figured it out..

    www.cvtreasures.com
    kevin,
    you need a new host. your server is still vulnerable to a poodle attack. that is an issue that needs to be addressed. see:

    https://www.ssllabs.com/ssltest/anal...vtreasures.com

    good luck.
    help with WCAG is now here! PM if you want some help with this. (or any ZC issue).
    if you feel so inclined, feel free to send some cake....

  5. #15
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    West Salem, IL
    Posts
    2,647
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: How to resolve Chrome reporting NOT SECURE ?

    yeah, SSL3 should have been killed on that server years ago
    Mike
    GeekHost - Zen Cart Certified & PCI Compliant Hosting
    The Zen Cart Forum...Better than a monitor covered with post-it notes!

  6. #16
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    USA
    Posts
    129
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: How to resolve Chrome reporting NOT SECURE ?

    Did a WHYNOPADLOCK

    This was exactly the tool I needed to solve my problem. The scan showed that there was an image on the main page where the url was http not https and that made the page not secure. Once I put the "s" in the url, the page showed the padlock.
    THANK YOU!!! Saved me hours of beating my head against the wall.

    Carol

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. v150 How to resolve the page not found error when I tried to add a new FAQ page
    By mdhoang in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 2
    Last Post: 2 Jul 2015, 07:27 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 24 Nov 2014, 10:55 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 3 May 2010, 07:59 AM
  4. Login is not secure. How do I secure Login?
    By makenoiz in forum Basic Configuration
    Replies: 18
    Last Post: 12 Nov 2008, 10:00 AM
  5. Google Chrome Reporting Old Version on Product Page
    By drkramer in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 4 Sep 2008, 06:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR