Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
  1. #11
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    North Idaho, USA
    Posts
    1,526
    Plugin Contributions
    1

    Default Re: 155e install only has classic_responsive in template_select folder

    But I hate wasting other's time for something dumb.

    Now to start working to get things done just in time for 156 release.

    THANKS AGAIN EVERYONE :-)
    Rick
    ChainWeavers (dot) com

  2. #12
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    11,632
    Plugin Contributions
    13

    Default Re: 155e install only has classic_responsive in template_select folder

    Quote Originally Posted by RixStix View Post
    Can't use the quote feature right now. Forum not playing nice.

    the mydebug generated indicates error on line 14 which is a blank line when the template_select.php file is opened in notepad+

    Regarding the issue. Chalk it up to a DUH, dumbass user who has forgotten how to read all the way across a 25" spread out screen. Or trying to read the screen without putting on the cheaters after both cataracts replaced.

    Looks like things are working as intended when I properly read the screen. 2 weeks wasted on my part and I've wasted a few hours of everyone else's time with my dumbass reading.
    Well, it certainly has been an interesting investigation. Too bad you lost so much time on it. Glad that it's not some bigger issue. As to the error received, I don't/didn't see where a blank line would have been introduced related to the above troubleshooting code, but at least it's not needed. :)

    Best of luck on the remainder of the modifications!
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...
    Upgraded to Zen Cart V1.5.3 from V1.5.1 from V1.5.0 from V1.3.9h

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. v151 Database upgrade only ..zc install has static buttons and are not permitting the upgr
    By johnnycascio in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 11
    Last Post: 26 Dec 2013, 05:11 AM
  2. Cant install Install in demo folder (page not found)
    By johnybravo in forum Upgrading to 1.5.x
    Replies: 9
    Last Post: 2 Sep 2013, 09:36 PM
  3. v150 change main host folder name and admin folder name after install?
    By Johnnycopilot in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 1
    Last Post: 27 Aug 2012, 08:25 PM
  4. Why do I need to change folder permissions 777 on the folder before install?
    By zhshji in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 2
    Last Post: 5 Feb 2010, 01:04 PM
  5. duplicate admin folder has appeared
    By Adam65 in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 4 Aug 2009, 10:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR