Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    59
    Plugin Contributions
    0

    Default Weird issue getting to admin folder on my new server

    [Note: remember to include site URL, ZC version, list of plugins, PHP version, etc ... read the Posting Tips shown above for information to include in your post here. And, remove this comment before actually posting!]

    I auto copied my installation from one server running WHM/Cpanel to a new one.

    When I test it using IP_address/~cpanelusername/adminfolder it goes to the admin folder.

    When I change the domain name DNS, the domain works until I try to go to the adminfolder

    domainname/adminfolder gives my a 404 error message, but if I put domainname/~cpanelusername/adminfolder it actually works.

    Thanks for any help.
    Last edited by patrioticflags; 17 Dec 2018 at 04:26 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    N of San Antonio TX
    Posts
    7,018
    Plugin Contributions
    8

    Default Re: Weird issue getting to admin folder on my new server

    Check both configure files to make sure they match the new DNS. If you were "massaging" your Windows host file, you'll want to change it as well.

    Once all the entries match, you should be googd to go.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    59
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Weird issue getting to admin folder on my new server

    Quote Originally Posted by dbltoe View Post
    Check both configure files to make sure they match the new DNS. If you were "massaging" your Windows host file, you'll want to change it as well.

    Once all the entries match, you should be googd to go.

    The admin/includes/configure.php has the right path , the only other confige file I know is the admin/configure and I don't see any patchs in that config file.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Tampa Bay, Florida
    Posts
    6,321
    Plugin Contributions
    85

    Default Re: Weird issue getting to admin folder on my new server

    Look for DIR_FS_CATALOG
    That Software Guy, Plugin Moderator. Store: Zen Cart Modifications
    Available for hire - See my ad in Services
    Contributions: Quantity Discounts, Better Together, SMS on Sale, Gift Wrap at Checkout, and more.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    N of San Antonio TX
    Posts
    7,018
    Plugin Contributions
    8

    Default Re: Weird issue getting to admin folder on my new server

    If your site is in the root directory, you will have one file at includes/configure.php and another at YOUR_ADMIN/includes/configure.php.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    59
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Weird issue getting to admin folder on my new server

    Quote Originally Posted by dbltoe View Post
    If your site is in the root directory, you will have one file at includes/configure.php and another at YOUR_ADMIN/includes/configure.php.
    Ok. The both match and the path is right. I can't figure out what is happening.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    N of San Antonio TX
    Posts
    7,018
    Plugin Contributions
    8

    Default Re: Weird issue getting to admin folder on my new server

    I'm sure you've probably cleared the cache a few times, so, next is to make sure there are no redirects in an .htacccess file or a cpanel setting.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    59
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Weird issue getting to admin folder on my new server

    Well, I appear to have figured it out.

    It is doing it because I have not installed a security certificate on the account yet. I changed both configuration files to set ssl for false and it worked.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    59
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Weird issue getting to admin folder on my new server

    The Cpanel DNS wizard tells me the built in SSL is messed up and generating 404 errors. So that is the root of problem.

 

 

Similar Threads

  1. Moving zencart to a new folder on the same server
    By amplexus in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 13 Jun 2012, 05:19 PM
  2. Weird Admin Login Cookie Issue
    By chriskuta in forum General Questions
    Replies: 7
    Last Post: 16 Jun 2010, 02:07 AM
  3. Server Not Found accessing admin folder!!!
    By sketchhgal in forum General Questions
    Replies: 8
    Last Post: 24 May 2010, 10:46 PM
  4. admin folder changed, but still getting error
    By 24hourDomainer in forum Basic Configuration
    Replies: 1
    Last Post: 11 May 2010, 02:24 AM
  5. Replies: 6
    Last Post: 27 Jun 2006, 01:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR