Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Abbottabad, Pakistan
    Posts
    59
    Plugin Contributions
    0

    Default Multiple attribute product display correctly but single attribute product doesnt

    Hello everyone. I upgraded a zen cart website from an older version to 1.5.6 and now Multiple attribute product display correctly but single attribute product doesnt. When I add a second attribute for that product it displays fine, but when i add the second attribute it doesnt.

    Example below
    This product has 1 attribute added Color and all i can see it Please Choose and no dropdown is there
    https://shenugroup.co.uk/index.php?m...products_id=89

    I have installed Stock by Attributes Combined Module installed as well.

    Any idea how to fix it

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Abbottabad, Pakistan
    Posts
    59
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Multiple attribute product display correctly but single attribute product doesnt

    Hello everyone. I upgraded a zen cart website from an older version to 1.5.6 and now Multiple attribute product display correctly but single attribute product doesnt. When I add a second attribute for that product it displays fine, but when i delete the second attribute it doesnt.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    14,787
    Plugin Contributions
    17

    Default Re: Multiple attribute product display correctly but single attribute product doesnt

    This is effectively a duplicate of the following thread where discussion has been had about the likely cause.

    Please don't continue creating new threads on a single topic otherwise answers will get lost and information pertinent to providing an answer will likely be missed.

    https://www.zen-cart.com/showthread....tributes-Issue
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...
    Upgraded to Zen Cart V1.5.3 from V1.5.1 from V1.5.0 from V1.3.9h

 

 

Similar Threads

  1. v156 Setting up a product with a single, required file-upload attribute
    By lat9 in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 5
    Last Post: 4 Jun 2019, 02:18 PM
  2. v151 Set up new attribute, but it doesnt show
    By Steve Harris in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 7
    Last Post: 6 Jul 2014, 05:19 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 25 Mar 2013, 01:50 PM
  4. v139h Update Attribute on All Product, Without Messing up with other attribute in product?
    By vilvas in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 10
    Last Post: 11 Sep 2012, 12:38 AM
  5. Single Product with Multiple Quantities of the Same Attribute
    By jalaco in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 5
    Last Post: 24 Apr 2008, 04:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR