Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Moncton
    Posts
    12
    Plugin Contributions
    0

    Default Admin css not showing after moving shop from one folder to another on server

    Hello, I am very new to Zen Cart but i did manage to update from 1.5 to 1.5.6c . The update was done on www.elmcityhobbies.com/shop_new/ which, by customers request I change to www.elmcityhobbies.com/shop/ .

    When the site was on ../shop_new/ the admin was picking up the CSS, but for some reason the admin isnt picking up CSS on ../shop/.

    I've looked t a couple forums to see what I did wrong. I went through the includes/configure.php and admin/includes/configure.php to make sure that everything was set up right and it is.

    not sure what I am missing

    Please help

  2. #2
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    14,854
    Plugin Contributions
    17

    Default Re: Admin css not showing after moving shop from one folder to another on server

    Basically missing a session update: try refreshing the page with ctrl-F5.The other issue may be that the various file defines may not be correct in YOUR_ADMIN/includes/configure.php, but would go with the above first.
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...
    Upgraded to Zen Cart V1.5.3 from V1.5.1 from V1.5.0 from V1.3.9h

  3. #3
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Moncton
    Posts
    12
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Admin css not showing after moving shop from one folder to another on server

    Thanks that is exactly what the problem was. Did a clear cache history on browser and everything works fine now.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 27 Jan 2013, 10:11 AM
  2. moving ZC from one folder to another folder
    By hazephase in forum Installing on a Windows Server
    Replies: 5
    Last Post: 1 Jun 2010, 11:40 PM
  3. Moving Zencart from one folder to another
    By bellagraysboutique in forum Basic Configuration
    Replies: 1
    Last Post: 25 Aug 2007, 08:03 PM
  4. Error after moving from one server to another
    By OregonBum in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 1
    Last Post: 11 Apr 2007, 06:28 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 27 Jan 2007, 08:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR