Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Des Moines, Iowa USA
    Posts
    585
    Plugin Contributions
    0

    Default Subcatagory not showing

    www.windflowergrove.com
    1.5.4
    This is a new glitch .
    I have been reading about this, have 6 categories, the first three have subcategories, the others dont.
    My subcategories are not showing on the categories page so customers can get to these product items.
    I have checked the configuration>product listing>Show sub categories on main page while navigating is set to 1.
    Checked:
    Layout settings>Categories -always open to show subcategories set on 1.
    Categories - always show on main page set on 0
    Main page - always open on main page set on 0
    Main Page - open with category - 0

    I dont know what else to check, where do I go from here?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Croatia
    Posts
    1,204
    Plugin Contributions
    12

    Default Re: Subcatagory not showing

    If you're referring to the problem where you can't browse the first 3 categories (sticks, oils, incense), this looks like a partial blank page. You can see there's no footer on these pages, meaning the page was loaded up to a certain point and then something went wrong and the rest of the page failed. You should have a mydebug-xxxxxx file in your /logs directory and it'll tell you what happened. If you don't understand what it's saying, just post the contents here and we'll translate it.
    Zen Cart Point of Sale? Sure: ZX POS - v2 released
    My site - Pro ZC Help | My portfolio | My plugins

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Des Moines, Iowa USA
    Posts
    585
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Subcatagory not showing

    Quote Originally Posted by balihr View Post
    If you're referring to the problem where you can't browse the first 3 categories (sticks, oils, incense), this looks like a partial blank page. You can see there's no footer on these pages, meaning the page was loaded up to a certain point and then something went wrong and the rest of the page failed. You should have a mydebug-xxxxxx file in your /logs directory and it'll tell you what happened. If you don't understand what it's saying, just post the contents here and we'll translate it.
    You are right I dont know what I am looking at and the log files are confusing- my sites have been going great so it has been a bit since I have dove into the coding and I have forgotten alot. So TY for all that you do to help.

    PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/includes/templates/template_default/templates/tpl_ezpages_bar_header.php on line 19

    and

    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/functions/general.php on line 82
    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/functions/general.php on line 82
    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/functions/general.php on line 82
    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/functions/general.php on line 82
    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/functions/general.php on line 82
    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/functions/general.php on line 82
    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/functions/general.php on line 82
    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/functions/general.php on line 82
    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/functions/general.php on line 82
    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/functions/general.php on line 82
    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/functions/general.php on line 82
    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/functions/general.php on line 82
    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/modules/category_product_listing.php on line 400
    [25-Jan-2020 16:57:31 UTC] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/myadmin/includes/modules/category_product_listing.php on line 417

    These are the repeated debug/log that repeat alot in the recent days. I have eliminated the information for server location.

    And yes now that you say it about the footer - I see that now!

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Stuart, FL
    Posts
    9,643
    Plugin Contributions
    73

    Default Re: Subcatagory not showing

    Neither of those logs is reporting a partial-whitepage type issue (the second one's for the admin, so that wouldn't come into play).

    What you're looking for is a file named myDEBUG-*.log (not myDEBUG-adm-*.log, those are admin-specific) that's probably smaller than 'most'.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Des Moines, Iowa USA
    Posts
    585
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Subcatagory not showing

    I am so sorry for fishing.!!

    [28-Jan-2020 10:55:45 America/Denver] PHP Warning: Illegal string offset 'cPath' in ///public_html/windflowergrove/includes/classes/navigation_history.php on line 40
    [28-Jan-2020 10:55:45 America/Denver] PHP Warning: Illegal string offset 'zenid' in ///public_html/windflowergrove/includes/classes/navigation_history.php on line 40
    [28-Jan-2020 10:55:45 America/Denver] PHP Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ///public_html/windflowergrove/includes/templates/template_default/templates/tpl_ezpages_bar_header.php on line 19
    [28-Jan-2020 10:55:45 America/Denver] PHP Fatal error: Uncaught Error: Cannot use string offset as an array in ///public_html/windflowergrove/includes/modules/category_row.php:39
    Stack trace:
    #0 ///public_html/windflowergrove/includes/templates/template_default/templates/tpl_modules_category_row.php(14): require()
    #1 ///public_html/windflowergrove/includes/templates/template_default/templates/tpl_index_categories.php(73): require('//...')
    #2 ///public_html/windflowergrove/includes/modules/pages/index/main_template_vars.php(219): require('//...')
    #3 ///public_html/windflowergrove/includes/templates/stitch/common/tpl_main_page.php(126): require('//...')
    #4 ///public_html/windflowergrove/index.php(97): require('//...')
    #5 {main}
    thrown in ///public_html/windflowergrove/includes/modules/category_row.php on line 39

  6. #6
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Stuart, FL
    Posts
    9,643
    Plugin Contributions
    73

    Default Re: Subcatagory not showing

    That's the ticket! You can correct that error by changing line 22 of /includes/modules/category_row.php from

    $list_box_contents = '';

    to

    $list_box_contents = array();

    ... but the root-cause of your issue(s) is that you zc154 store is running on a version of PHP that's not supported by that Zen Cart version. Time for an upgrade?

 

 

Similar Threads

  1. Subcatagory building
    By R1Limited in forum General Questions
    Replies: 4
    Last Post: 19 May 2011, 08:44 PM
  2. trouble catagory/subcatagory images showing
    By timber wolf in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 3
    Last Post: 28 Jan 2009, 02:59 AM
  3. subcatagory pageing
    By w_lamoreaux in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 30 Aug 2006, 07:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR