Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Adelaide, Australia
    Posts
    1,655
    Plugin Contributions
    1

    Default Site issue after Server Move

    v155f php7.1

    Looking for some guidance on resolving these issues please. Just moved domain treeoflifejewellery.com.au to a new server (same host) and have 2 issues;

    a) site resolves in an erratic format (not sure of the right terminology to describe it) - image below or clicking on link will show you what I mean, and
    b) when trying to log in to admin, after the admin login screen shows (correctly) and clicking login I get this error [The information that youíre about to submit is not secure - Because this form is being submitted using a connection thatís not secure, your information will be visible to others.] options are to send anyway or go back - sending anyway ends up back at login screen. Host has checked and doesn't see any security issues their end that would cause this.

    process used in move;

    loaded virgin copy og ZC version that site uses into new server
    copied all files and database from old server
    ran installation in new server
    uploaded all copied files from old server into newly installed site (except 2 configure files)
    imported saved database into new site

    any help will be much appreciated.

    many thanks, Mike

    Name:  Tree-of-Life-Necklace-Tree-of-Life-Jewellery-Australia.jpg
Views: 55
Size:  14.0 KB

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    West Salem, IL
    Posts
    2,730
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Site issue after Server Move

    Yeah, check your configure.php files. The links to all of your .css and .js files are messed up, they look like the following
    Code:
    https://www.treeoflifejewellery.com.au/https:/www.reeoflifejewellery.com.au/includes/templates/westminster_new/css/stylesheet_middleboxes.css
    you need to learn how to use the tools at your disposal, like developer tools in the browser, or view source. It was easy to quickly spot the following in the view source, and the console in developer tools would show you errors for all of the assets that can not load.

    Code:
    <base href="https://www.treeoflifejewellery.com.au/https:/www.reeoflifejewellery.com.au/" />
    <link rel="canonical" href="https://www.treeoflifejewellery.com.au/https:/treeoflifejewellery.com.au/" />
    Last edited by barco57; 20 Nov 2021 at 11:44 AM.
    Mike
    GeekHost - Zen Cart Certified & PCI Compliant Hosting
    The Zen Cart Forum...Better than a monitor covered with post-it notes!

 

 

Similar Threads

  1. no database after server move
    By skipper_2 in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 15
    Last Post: 10 Jan 2011, 06:17 PM
  2. Server Move - PayPal IPN Issue
    By skustes in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 6
    Last Post: 29 Aug 2008, 06:29 PM
  3. my site not display fully after move to live server
    By ks_b in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 31 May 2008, 09:00 AM
  4. errors after server move
    By wmunn in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 4
    Last Post: 10 Jun 2007, 04:23 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR