Thread: Reviews Link

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    471
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Reviews Link

    Quote Originally Posted by lat9 View Post
    Since that file is not part of the zc158 distribution, it can be safely removed.
    Ok removed it and still getting a blank page also when clicking on one of the items that are in the side box it does not go to that item a lot of items show up.

    It would appear that the side box has the issue and I am unable to locate it EZ Pages.

    The only thing that I can locate is sideboxes/reviews in m_oz-en_temp which is in includes/modules/

    This is what is in the reviews.php folder in includes/modules/sideboxes:

    // if review must be approved or disabled do not show review
    $review_status = " and r.status = 1 ";

    $random_review_sidebox_select = "select r.reviews_id, r.reviews_rating, p.products_id, p.products_image, pd.products_name,
    substring(reviews_text, 1, 70) as reviews_text
    from " . TABLE_REVIEWS . " r, " . TABLE_REVIEWS_DESCRIPTION . " rd, "
    . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd
    where p.products_status = '1'
    and p.products_id = r.products_id
    and r.reviews_id = rd.reviews_id
    and rd.languages_id = '" . (int)$_SESSION['languages_id'] . "'
    and p.products_id = pd.products_id
    and pd.language_id = '" . (int)$_SESSION['languages_id'] . "'" .
    $review_status;

    if (isset($_GET['products_id'])) {
    $random_review_sidebox_select .= " and p.products_id = '" . (int)$_GET['products_id'] . "'";
    }

    $random_review_sidebox_product = $db->ExecuteRandomMulti($random_review_sidebox_select, MAX_RANDOM_SELECT_REVIEWS);
    if ($random_review_sidebox_product->RecordCount() > 0) {
    require($template->get_template_dir('tpl_reviews_random.php',DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'sideboxes'). '/tpl_reviews_random.php');
    } elseif (isset($_GET['products_id']) and zen_products_id_valid($_GET['products_id'])) {
    // display 'write a review' box
    require($template->get_template_dir('tpl_reviews_write.php',DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'sideboxes'). '/tpl_reviews_write.php');
    } else {
    // display 'no reviews' box
    require($template->get_template_dir('tpl_reviews_none.php',DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'sideboxes'). '/tpl_reviews_none.php');
    }
    $title = BOX_HEADING_REVIEWS;
    $title_link = FILENAME_REVIEWS;
    require($template->get_template_dir($column_box_default, DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'common') . '/' . $column_box_default);
    ?>

  2. #12
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Croatia
    Posts
    1,536
    Plugin Contributions
    19

    Default Re: Reviews Link

    And what does the error log say?

  3. #13
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    471
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Reviews Link

    Quote Originally Posted by balihr View Post
    And what does the error log say?
    [22-Nov-2023 21:06:30 Australia/Sydney] Request URI: /reviews, IP address: 207.46.13.128
    --> PHP Fatal error: Cannot redeclare zen_debug_error_handler() (previously declared in /home/XXXX/public_html/includes/extra_configures/enable_error_logging.php:18) in /home/XXXX/public_html/includes/extra_configures/enable_error_logging.php on line 18.

  4. #14
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Croatia
    Posts
    1,536
    Plugin Contributions
    19

    Default Re: Reviews Link

    I'd say something really strange is happening. Can you check your includes/functions/extra_functions/ directory and see if you have any files that shouldn't be there (or post the contents here)? I'm thinking maybe you've mistakenly uploaded/copied some files from includes/functions/ to includes/functions/extra_functions/ and now they are loading twice.

    EDIT: also check includes/extra_configures/ to see if there's any duplicated files or "backup" files. Possibly post the contents of that directory here as well.
    Last edited by balihr; 22 Nov 2023 at 03:36 PM.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. v155 Link to reviews goes to a 404 page
    By CaroleAs in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 8 Jan 2018, 02:33 AM
  2. Reviews link
    By FragaGeddon in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 6
    Last Post: 7 Sep 2010, 05:19 PM
  3. Read Reviews Link
    By autoace in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 0
    Last Post: 20 Apr 2010, 09:51 PM
  4. Product page - how to show a link to the reviews page and reviews count?
    By Ronson in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 3
    Last Post: 26 Mar 2009, 11:45 PM
  5. "Reviews Pending Approval" Link is active, but no reviews pending... problem...
    By dontknowwhatimdoing in forum Customization from the Admin
    Replies: 7
    Last Post: 12 Aug 2008, 05:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR