Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Amarillo, Tx
    Posts
    1,534
    Plugin Contributions
    0

    Default After adding product main site redirects.

    I am on the zen cart vs 2.0.0 after adding my first product. I go to the main site then site redirects to the product page and gives a blank screen.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    16,748
    Plugin Contributions
    17

    Default Re: After adding product main site redirects.

    Quote Originally Posted by wmorris View Post
    I am on the zen cart vs 2.0.0 after adding my first product. I go to the main site then site redirects to the product page and gives a blank screen.
    Some of this is settings based, but the final result also depends on some thing(s).

    Was a category created?
    Was that first product in a category?

    Why was store creation stopped at just one product?
    What help files or other information might help someone choosing to operate that way?
    ZC Installation/Maintenance Support <- Site
    Contribution for contributions welcome...

 

 

Similar Threads

  1. Redirects broken after adding the language pack
    By Solartist in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 2 Nov 2014, 04:51 AM
  2. main page dissappeared after adding products
    By MischiefDesignz in forum Basic Configuration
    Replies: 2
    Last Post: 17 Dec 2008, 08:23 PM
  3. HELP!! Lost site after adding mod :(
    By beadfaery in forum General Questions
    Replies: 8
    Last Post: 30 Aug 2008, 06:44 AM
  4. SSL redirects back to main site page
    By DeepSouthFishing in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 13 Dec 2007, 03:10 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 17 Jul 2007, 04:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR