Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Mar 2024
    Location
    Quito Ecuador
    Posts
    2
    Plugin Contributions
    0

    link problem Navbar "Login" link missing after V 2.0.1 clean istallation

    Hi,
    I decided to install the new V2.0.1 on another website, and after the process was concluded, everything was just fine.
    After making some basic initial adjustments to my ADMIN backend, I realized that the "Login" link from the navigation bar was absent. I did not make any kind of modification in the root directory, so I wonder what could happen.
    On another website, I've been running zen-cart V1.5.8 without any problems for several months.
    I've followed all the implementation guides and checked every version of PHP, Apache, Mysql etc.
    Now I can't log in to the shop, and I don't know why.
    Any help or suggestion is welcome.
    PHP 8.0, 8.1, 8.2, 8.3 tested with no results.
    URL olorteca.com
    ZC 2.0.1
    Plugins ZERO installed
    PHP 8.3 actual

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    N of San Antonio TX
    Posts
    9,260
    Plugin Contributions
    11

    Default Re: Navbar "Login" link missing after V 2.0.1 clean istallation

    Are you seeing the login when the site is not down for maintenance? You may have triggered the Hide Header to True.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2024
    Location
    Quito Ecuador
    Posts
    2
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Navbar "Login" link missing after V 2.0.1 clean istallation

    I've just solved this strange, uncommon problem.
    It was originated from Configuration/My Store/Store Status.
    With option 2= Showcases with prices selected, the "Login" link on the nav bar disappears.
    With option 0=Normal, "Login" is back!
    I don't know why, but the issue with headaches is finally gone!...
    Thank you.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    N of San Antonio TX
    Posts
    9,260
    Plugin Contributions
    11

    Default Re: Navbar "Login" link missing after V 2.0.1 clean istallation

    Thanx for coming back with the solution. So often, it's the little things.

    Sometimes you have to go over to the docs and get a second idea. Looks like we may need to add "Log In option missing from the main page."

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 15 Oct 2016, 06:51 AM
  2. Removing "Home" link from top Navbar
    By fairstranger in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 7 Oct 2011, 11:07 AM
  3. How to add additional link beside the "home" and "Login" page above logo?
    By corditreasures in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 3
    Last Post: 8 Apr 2010, 03:54 PM
  4. Comment out "Check for Updates" Button, "Support Site" Link, & "Version" Link?
    By g00glethis1 in forum Customization from the Admin
    Replies: 4
    Last Post: 15 Mar 2010, 06:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR