Page 114 of 186 FirstFirst ... 1464104112113114115116124164 ... LastLast
Results 1,131 to 1,140 of 1859
  1. #1131
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    10,023
    Plugin Contributions
    32

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    Quote Originally Posted by cslakans View Post
    DV - Don't feel pressured! Your support on this website is enough! Your testing for others? Beyond nice!
    HA!!! I'm testing for ME and my clients, but I always like to give back what I discover in case it helps others..

  2. #1132
    Join Date
    May 2008
    Posts
    261
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Debug WOZ worpress addon

    Quote Originally Posted by magicmike View Post
    The plugin name is "Another Wordpress Classifieds Plugin"

    If you have a WOZ setup and want to test it out for yourself the plugin is here.
    http://wordpress.org/extend/plugins/...ifieds-plugin/

    The standalone install of the plugin on wordpress is here.
    http://www.michaelouellet.com/
    The link Trade Page under Pages is the plugin.


    But it does not matter what page I am on on my Zen Cart store I get the
    Fatal error: Call to a member function add_current_page() on a non-object in /home/elektrk2/public_html/isellortrade/includes/autoload_func.php on line 90

    and nothing else the site is blank except for the error code.
    I have to deactivate the AWPC plugin on wordpress for my website to come back.
    hi, magicmike,

    Have you fixed above problem?
    I came across same as yours.

  3. #1133
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    36
    Plugin Contributions
    0

    red flag Problem with installation

    I just installed WordPress via a SimpleScript to a directory ("blog") at the root level within my Zen-Cart. It installed perfectly and I followed instructions in regard to the ZC implementation. The blog is working (www.db8zone.com/blog) but my storefront has disappeared. PLEASE HELP - I haven't modified any other files. Is this due to a database error of some kind? WordPress is not using the same database as ZC. Any advice would be greatly appreciated!

  4. #1134
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    36
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    Disregard - fixed!

  5. #1135
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    36
    Plugin Contributions
    0

    Default RSS Built In Stream?

    Hi out there,

    So I finally got WordPress working. I would like to add a built in stream of my blog posts to my homepage (utilizing define pages and define_main_page.php) ... what is the code I need to insert into the HTML?

  6. #1136
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    10,023
    Plugin Contributions
    32

    Default Re: RSS Built In Stream?

    Quote Originally Posted by gingertea View Post
    Hi out there,

    So I finally got WordPress working. I would like to add a built in stream of my blog posts to my homepage (utilizing define pages and define_main_page.php) ... what is the code I need to insert into the HTML?
    You might wanna do a seach on this thread.. This has been asked an answered a few times.. HTH..

  7. #1137
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    26
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    I am getting the following error "Fatal error: Call to a member function add_current_page() on a non-object in /njoy/nezen/includes/autoload_func.php on line 90" I saw a few other posts regarding this issue but I could not find a solution to. Does anyone know of to resolve this issue. Thanks

  8. #1138
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    33
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    I am using the latest version of Zen Cart and the latest version of WOZ. I have read through the entire forum extensively, and there seems to be a lot of conflicting information and even some technical help for related mods that does not apply to WOZ.

    My website is: http://www.OurCollegeTown.net
    The blog address is: http://www.ourcollegetown.net/BearZone/

    I have the mod installed and the sidebar shows up correctly on the zen cart website. However, whenever any of the links are clicked, I get blank pages.

    The links appear as: http://www.ourcollegetown.net/?p=156

    Is this the correct format of the links? I noticed that on the websites that work, the links sometimes carry a different prefix: ?main_page=wordpress&p=3

    However, on my site, even http://www.ourcollegetown.net/?main_page=wordpress shows a blank page.

    I have the following code in my html_header file:
    PHP Code:
    <!-- for woz BOF -->
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    <?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script'comment-reply' ); ?>
    <?php woz_wp_head
    (); ?>
    <!-- for woz EOF -->
    I have the following in my Wordpress-config file:

    PHP Code:
    $woz_install=0;

    if (
    ABSPATH != NULL && file_exists(ABSPATH 'wp-config.php')) {
      
    $woz_install 1;
      
    define('WP_USE_THEMES'true);
      
    $wp_did_header true;
      
      require_once(
    ABSPATH 'wp-config.php');
      
    wp();

      
    $i strlen(DIR_WS_CATALOG);
      
    $req substr($_SERVER['REQUEST_URI'],$i,1);
      if(
    $req == '?'){
        
    $_GET['main_page'] = FILENAME_WORDPRESS;
      }

      if(
    is_feed()){
        
    gzip_compression();
        require_once(
    ABSPATH WPINC '/template-loader.php');
        exit();
      }
    }

    ?> 

    Do you have any idea of how to get the content to show up? I have already tried Kiddos fix, and not noticed any difference. I have since uninstalled it.

  9. #1139
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    10,023
    Plugin Contributions
    32

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    If you read through the support thread you will see that the general consensus on ver 1.4 of WOZ (the latest version) is as follows: It doesn't work, and no one has a clue how to get it to work..

    Quote Originally Posted by ourcollegetown View Post
    I am using the latest version of Zen Cart and the latest version of WOZ. I have read through the entire forum extensively, and there seems to be a lot of conflicting information and even some technical help for related mods that does not apply to WOZ.

    My website is: http://www.OurCollegeTown.net
    The blog address is: http://www.ourcollegetown.net/BearZone/

    I have the mod installed and the sidebar shows up correctly on the zen cart website. However, whenever any of the links are clicked, I get blank pages.

    The links appear as: http://www.ourcollegetown.net/?p=156

    Is this the correct format of the links? I noticed that on the websites that work, the links sometimes carry a different prefix: ?main_page=wordpress&p=3

    However, on my site, even http://www.ourcollegetown.net/?main_page=wordpress shows a blank page.

    I have the following code in my html_header file:
    PHP Code:
    <!-- for woz BOF -->
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    <?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script'comment-reply' ); ?>
    <?php woz_wp_head
    (); ?>
    <!-- for woz EOF -->
    I have the following in my Wordpress-config file:

    PHP Code:
    $woz_install=0;

    if (
    ABSPATH != NULL && file_exists(ABSPATH 'wp-config.php')) {
      
    $woz_install 1;
      
    define('WP_USE_THEMES'true);
      
    $wp_did_header true;
      
      require_once(
    ABSPATH 'wp-config.php');
      
    wp();

      
    $i strlen(DIR_WS_CATALOG);
      
    $req substr($_SERVER['REQUEST_URI'],$i,1);
      if(
    $req == '?'){
        
    $_GET['main_page'] = FILENAME_WORDPRESS;
      }

      if(
    is_feed()){
        
    gzip_compression();
        require_once(
    ABSPATH WPINC '/template-loader.php');
        exit();
      }
    }

    ?> 
    Do you have any idea of how to get the content to show up? I have already tried Kiddos fix, and not noticed any difference. I have since uninstalled it.

  10. #1140
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    33
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    I thought if I got this far that I might be able to drive it home. I guess not?

 

 

Similar Threads

  1. EasyPopulate 4.0 Support Thread
    By chadderuski in forum Addon Admin Tools
    Replies: 3623
    Last Post: 12 Jun 2024, 03:47 AM
  2. Hebrew Support - latest release [Support Thread]
    By eranariel in forum Addon Language Packs
    Replies: 19
    Last Post: 23 Jan 2023, 08:04 AM
  3. WordPress® for Zen Cart® (wp4zen) [Support Thread]
    By DivaVocals in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 107
    Last Post: 13 Jan 2019, 12:32 PM
  4. PurpleShades Support Thread
    By kobra in forum Addon Templates
    Replies: 122
    Last Post: 18 May 2011, 07:18 PM
  5. ZJ Black 2 support thread
    By Liamv in forum Addon Templates
    Replies: 1
    Last Post: 15 Feb 2010, 02:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR