Page 84 of 186 FirstFirst ... 3474828384858694134184 ... LastLast
Results 831 to 840 of 1859
  1. #831
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Japan.
    Posts
    21
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    Tried to re-install and it asked me to delete it first, but being the last thing I tried before it actually now working, it might have done something?!?

    So it is working, don't need any more assistance. Thanks. :)

  2. #832
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    52
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    Hi, I have looked over this forum with no luck. I am using the latest version of Zencart 1.3.8 I think it was. www.ribbonsbaskets.com

    The comments link doesn’t seem to work, when I click on it I get a "page not there error". Does anyone know what could have caused this? Any help would be greatly appreciated!

    Thanks!

  3. #833
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    54
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    Has anybody used the nav_links code to add Next/Previous type tags to the bottom of each link?


    We're using the WOZ patch successfully on our site (aestheticsbodymod.com/store) and I'd like to add navigation links to the bottom of the entries. I've found this line of code in wordpress's codec files:



    <div class="navigation"><p><?php posts_nav_link('∞','Go
    Forward In Time','Go Back in Time'); ?></p></div>


    ...I tried adding that to The Loop code in the define pages editor via define main page, but it doesn't show up. Any advice?
    Aesthetics
    Professional piercing, custom body jewelry.

  4. #834
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    105
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    Ok, I have spent 3 solid days trying to figure this out and as a last resort, I'm am looking for help here- mainly because ya'll are great!

    Anyway, here is the problem... I have installed Wordpress on Zen Cart (I believe it is successful). I have used the plugin XML Sitemap Generator (which is highly recommended in several places) but when I click on the RSS feed "button" under my posts, the page is empty. I can goto the feed directly and view it. When I goto Feedburner in Google, I put the direct link to the feed to add it and I get:

    The URL does not appear to reference a valid XML file. We encountered the following problem: Unknown feed format encountered (The root element is [Element: <urlset [Namespace: http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9]/>])

    The top part of my feed reads:
    <urlset xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
    xsi:schemaLocation="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9 http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd"
    xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9">

    I went to http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance
    and it very clearly says...

    This schema should never be used as such: the XML Schema Recommendation forbids the declaration of attributes in this namespace

    I don't know what the heck to change the namespace to- I know where to change it. I replaced it once with the namespace information that is in my RSS feed on another Zen Cart that does validate but then nothing was in the site map.

    I don't know if this is because I'm using Wordpress on Zencart or if it's because I'm using the latest and greatest Wordpress. It's one of those things that I just thought I'd ask here. I asked on the Wordpress forum and no response

    If anyone has any thoughts, ideas- I'm willing to give it a try- worst case- I break it!!

    Thanks
    Nancy

  5. #835
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    10,023
    Plugin Contributions
    32

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    Quote Originally Posted by ladyink View Post
    Ok, I have spent 3 solid days trying to figure this out and as a last resort, I'm am looking for help here- mainly because ya'll are great!

    Anyway, here is the problem... I have installed Wordpress on Zen Cart (I believe it is successful). I have used the plugin XML Sitemap Generator (which is highly recommended in several places) but when I click on the RSS feed "button" under my posts, the page is empty. I can goto the feed directly and view it. When I goto Feedburner in Google, I put the direct link to the feed to add it and I get:

    The URL does not appear to reference a valid XML file. We encountered the following problem: Unknown feed format encountered (The root element is [Element: <urlset [Namespace: http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9]/>])

    The top part of my feed reads:
    <urlset xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
    xsi:schemaLocation="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9 http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9/sitemap.xsd"
    xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9">

    I went to http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance
    and it very clearly says...

    This schema should never be used as such: the XML Schema Recommendation forbids the declaration of attributes in this namespace

    I don't know what the heck to change the namespace to- I know where to change it. I replaced it once with the namespace information that is in my RSS feed on another Zen Cart that does validate but then nothing was in the site map.

    I don't know if this is because I'm using Wordpress on Zencart or if it's because I'm using the latest and greatest Wordpress. It's one of those things that I just thought I'd ask here. I asked on the Wordpress forum and no response

    If anyone has any thoughts, ideas- I'm willing to give it a try- worst case- I break it!!

    Thanks
    Nancy
    If this is a WordPress plugin, you may get very little help here on this forum.. This is largely a dead mod (dead = no new updates in quite sometime), and so getting help with a WP specific issue will require someone who has worked through a similar issue.. Also if there are folks on this forum who can help, a link to your site is helpful..

    My suggestion is to install the blog software standalone, work out the issues with the WP plugin (you may have to enlist assistance from the WP forums for this), then using those blog files and try re-doing the WOZ install/setup again.

  6. #836
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    105
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    Quote Originally Posted by DivaVocals View Post
    If this is a WordPress plugin, you may get very little help here on this forum.. This is largely a dead mod (dead = no new updates in quite sometime), and so getting help with a WP specific issue will require someone who has worked through a similar issue.. Also if there are folks on this forum who can help, a link to your site is helpful..

    My suggestion is to install the blog software standalone, work out the issues with the WP plugin (you may have to enlist assistance from the WP forums for this), then using those blog files and try re-doing the WOZ install/setup again.

    I know- It's one of those times that it's not a zen cart thing- its not a wordpress thing and I'm somewhere in between. I thought the Wordpress on Zen Cart area would be worth a try! I was just hoping that someone may have had the same issue and would share the fix. If nothing else, the people that make this community sure do try and help each other out.

    I'll try getting it to stand alone and see what happens. Quite honestly, I hope the fix isn't too easy- after all I've spent 3 days working with it!!

    Nancy

  7. #837
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    10,023
    Plugin Contributions
    32

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    Quote Originally Posted by ladyink View Post
    I know- It's one of those times that it's not a zen cart thing- its not a wordpress thing and I'm somewhere in between. I thought the Wordpress on Zen Cart area would be worth a try! I was just hoping that someone may have had the same issue and would share the fix. If nothing else, the people that make this community sure do try and help each other out.

    I'll try getting it to stand alone and see what happens. Quite honestly, I hope the fix isn't too easy- after all I've spent 3 days working with it!!

    Nancy
    I hope so too.. but isn't that just how it is sometimes!!

  8. #838
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    61
    Plugin Contributions
    0

    Default Finally figured out the headers_already_sent issue in WOZ

    There have been a lot of suggestions for the headers-already-sent problem, but the one I have is unique to WOZ. I'm not sure why I'm the only one who has been seeing this, but maybe it has to do with me using the pretty permalinks. Anyway, the problem itself has to do with the wp_redirect() in pluggable.php call for many reasons (examples follow):


    • Whenever a 404 needs to be reported due to a wrong blog post name it would be processed by this code instead of the ZC 404 handler
    • When the trackback suffix is added to the post name directly (not through the authentic trackback path), the code tries to re-post the code, but with a 302 temporary redirect

    The problem that occurs is that the wp_redirect code redirects the code to a (new) page via the php header() function. Since ZC has already posted headers by this time in the code, a call to the wp_redirect function under WOZ will always cause the wp_redirect function to result in the dreaded headers-already-sent error. I did a little research to find out if there is a php method to redirect the page without using the header() command and discovered the existence of ob_start function which allows the WP code to redirect the headers even after the ZC code has sent them. I did a quick search in the ZC support forum to see if I could find any concerns about using it and discovered this post which made me feel much better about adopting this technique:
    http://www.zen-cart.com/forum/showth...light=ob_start

    So, by adding an ob_start() call at the top of my
    includes/templates/myTEMPLATE/common/html_header.php file, the existing wp_redirect code started working as expected without any additional modifications. I tested this by clicking on the trackback link in my post as well as forcibly modifying the postname in my browser address bar to be a (slightly) invalid postname and WP processed the 404 instead of a ZC 404.

    This was really kicking my ########, so I hope it helps someone else! Now to fixing the feed code should be a breeze!

    Karen

  9. #839
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    105
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    Quote Originally Posted by DivaVocals View Post
    I hope so too.. but isn't that just how it is sometimes!!
    Well, I uninstalled WOZ and everything works fine now. I don't like not finding out what caused the issue and finding a fix for it but I'll have to move forward from here. Three solid days is all I have~ If anyone ever figures it out, please post it because I would really like to know what happened!

    Nancy

  10. #840
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    10,023
    Plugin Contributions
    32

    Default Re: Wordpress On Zencart / Released

    Quote Originally Posted by ladyink View Post
    Well, I uninstalled WOZ and everything works fine now. I don't like not finding out what caused the issue and finding a fix for it but I'll have to move forward from here. Three solid days is all I have~ If anyone ever figures it out, please post it because I would really like to know what happened!

    Nancy
    Well all may not be completely lost.. Search this post for my posts, and try my solution for using the WOZ sideboxes only..

    I lost patience for all the things that seemed to not work quite right with this mod. Kiddos fix solved one issue, but the problems I had with new posts not being recognized by this mod drove me nuts.. Turns out all I really wanted (needed) were the sideboxes.. This how I have and will continue to use this mod going forward.. Skinning my WP blogs to match my Zen sites is a snap.. So for me this works..

 

 

Similar Threads

  1. EasyPopulate 4.0 Support Thread
    By chadderuski in forum Addon Admin Tools
    Replies: 3600
    Last Post: 7 Apr 2024, 05:20 PM
  2. Hebrew Support - latest release [Support Thread]
    By eranariel in forum Addon Language Packs
    Replies: 19
    Last Post: 23 Jan 2023, 08:04 AM
  3. WordPress® for Zen Cart® (wp4zen) [Support Thread]
    By DivaVocals in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 107
    Last Post: 13 Jan 2019, 12:32 PM
  4. PurpleShades Support Thread
    By kobra in forum Addon Templates
    Replies: 122
    Last Post: 18 May 2011, 07:18 PM
  5. ZJ Black 2 support thread
    By Liamv in forum Addon Templates
    Replies: 1
    Last Post: 15 Feb 2010, 02:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR