Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 102
  1. #11
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    39
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Language/Currency Links in Header

    Another problem:

    Using the magnify option in IE7 (lower right corner), the currency symbols mix up.

    Screenshots included of

    100%
    125%
    150%

    Help is greatly appreciated. Thx.

    T.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	100.jpg 
Views:	603 
Size:	25.8 KB 
ID:	1669   Click image for larger version. 

Name:	125.jpg 
Views:	550 
Size:	23.5 KB 
ID:	1670   Click image for larger version. 

Name:	150.jpg 
Views:	529 
Size:	24.4 KB 
ID:	1671  


  2. #12
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    23
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Language/Currency Links in Header

    Quote Originally Posted by TMontana View Post
    Has anyone yet found/posted a solution on how to change the code that the currency code appears instead of the currency symbol??

    I saw it on a ZC live site (which I unfortunately cannot remember), so it works... but how?

    Thx for help.

    T.


    I have done this with my site

    http://shop.dgbremner.com


    Example CAD

    1 Admin-->Localization --> Currencies

    2 Edit the symbol left to display $

    3 Edit the symbol right to display  CAD, " " will add a space after your prices then the CAD, so customers know what currency they are dealing with during shopping.

    4 do this with all the other currencies you wish to use.

    5 go to shop/includes/modules/header_currencies.php and edit it to look like this:

    $currencies_array[] = array('id' => $key, 'text' => (zen_not_null($value['symbol_right']) ? $value['symbol_right'] : $value['symbol_right']) );

    That will display the CAD instead of the $.

  3. #13
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    73
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Language/Currency Links in Header

    I'd love to figure out how to replace the text with images. In my case, I have 2 currencies, and I need one image displayed when the currency is not selected and another displayed when the currency is selected.
    Headsonic.com.au - Headphones and Microphones for Australians

  4. #14
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Australia
    Posts
    772
    Plugin Contributions
    0

    red flag Re: Language/Currency Links in Header

    I am also looking for replacing the currency symbol text with images. Does anyone know how to do that? Please advise. Thank you.
    Using zencart v.1.3.9e
    Website: http://www.dealbyethan.com
    Email: admin AT dealbyethan DOT com

  5. #15
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    Plugin Contributions
    0

    Idea or Suggestion Re: Language/Currency Links in Header

    How can I highlight the active or selected currency text in the header?

    I am using the Currency/Language mod provided by Bunyip.

    Thanks.

  6. #16
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Language/Currency Links in Header

    this mod is great! I'd like to use the word english rather then have a flag is this possible?

  7. #17
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Canada
    Posts
    50
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Language/Currency Links in Header

    Quote Originally Posted by joerod View Post
    this mod is great! I'd like to use the word english rather then have a flag is this possible?

    i'd like the same thing, can someone help with how to do this?

    thanks
    nev

  8. #18
    Join Date
    May 2008
    Posts
    3
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Language/Currency Links in Header

    Same here... let's say I have both english and french languages installed. I would like to have the word link "English" when the site is currently showing in french, and vice-versa.

    Is this possible?

    Thanks in advance!

  9. #19
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Language/Currency Links in Header

    anyone have any ideas on this? would be a great addition to this great mod, thanks in advance!

  10. #20
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    19
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Language/Currency Links in Header

    Hello.
    I've uloaded the files to the root directory and added the code to the tpl_header.php but the mod does not show up. I use CherryZen. Where should this mod be turned on/of in the Amin?

 

 
Page 2 of 11 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. Language and Currency in the Header
    By jdes in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 13 Aug 2010, 04:38 PM
  2. Language and Currency in header
    By DocRocks in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 9
    Last Post: 8 Nov 2009, 10:53 AM
  3. Error with 'Language/Currency Links in Header'
    By [email protected] in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 2
    Last Post: 14 Mar 2007, 03:23 PM
  4. Error with 'Language/Currency Links in Header'
    By [email protected] in forum Customization from the Admin
    Replies: 1
    Last Post: 6 Feb 2007, 10:17 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 26 Jan 2007, 06:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR