Thread: Ask A Question

Page 14 of 40 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 131 to 140 of 399
  1. #131
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    57
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ask A Question

    AH HAAA!

    So by putting in the following:

    <!--bof Ask A Question About This Product -->
    <span id="productQuestions" class="biggerText">
    <br />
    <b><?php echo '<a href="' . zen_href_link(FILENAME_ASK_A_QUESTION, 'products_id=' . $_GET['products_id']) . '">' . ASK_A_QUESTION . '</a>'; ?></b>
    </span>
    <br class="clearBoth" />
    <!--eof Ask A Question About This Product -->

    after line 164 in the file tpl_product_info_display.php you won't have problems if you modify your Product Type Info Page Layout options :: Product - General settings to not show things like stock levels.

    IT WORKED, SIMPLY AMAZING! ZEN'D AGAIN.

    Now if I can figure out problem with the email transport with previous version of Zen and this mod vs. the current versions ... I'm a happy camper.

    Thank you.

    Quote Originally Posted by swguy View Post
    In 1.3.7, place it after l. 164 in tpl_product_info_display.php (end of additional product images). Then, move to taste. The Zen core team has helpfully included comments that say

    <!--eof whatever whatever -->

    These indicate the end of some block of functionality, and are likely good candidate spots.

    Good luck,
    Scott

  2. #132
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    57
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ask A Question & SpamAssassin

    OK. I think I found a solution if you have a problem like I mentioned below; basically SpamAssassin is preventing your Ask About Questions from reaching your InBox.

    Taking swguy's suggestion in visiting the Email- Newsletters Forum in Zen-Cart.com I found a post by DrByte that suggested in a like problem to go to your store's
    Admin-Config-Email Options - Emails must send from known domain?
    and set it to "Yes".

    I then tried sending an Ask About Question and typed in a fake email address (domain does not exist). When I did this the "from" in the Ask About email has my store's email contact address rather than the fake address I typed into the Ask About Question. However when I open the Ask About email the fake address appears; if you replied to the question the fake email address will be formated into the "to" address. Soooo.... IT WORKS.

    To test if SpamAssassin would dump the Ask About email with the fake email address (and my Emails must send from known domain set to Yes) I set SpamAssassin's required_score to a low of 1 and high of 10 and it no longer dumped my Ask About emails into the spam folder at a conservative or liberal spam setting.

    THANK YOU ALL.

    Quote Originally Posted by gogolf View Post
    Trying to figure out why SpamAssassin is placing my Ask a Question About emails in my spam folder using Zen 1.3.7 and the new contrib, however on my older Zen site which uses Zen Cart 1.2.6 and the older contrib of Ask A Question, I looked at the headers for the emails and this is what it shows:

    With Zen 1.2.6:
    tests=BAYES_00,NO_RELAYS autolearn=ham version=3.1.8

    With Zen 1.3.7:
    tests=BAYES_00,NO_RELAYS, URIBL_AB_SURBL,URIBL_SC_SURBL autolearn=no version=3.1.8

    I'm not that familiar with response noted in the headers. Does anyone have a clue about this? Is the new contrib for Ask a Question sending something out different in the email than the old contrib which would trigger Spam Assassin to rate it as spam?

    previous post) I enjoyed using the earlier version of Ask A Question with the earlier 1.2x Zen.
    It worked without of hitch. However since updating to Zen 1.3.7 and the new Ask A Question I have hit a wall with my mail server's Spam filters.

    My mailserver uses SpamAssassin and for some reason using Zen 1.3.7 with the new Ask A Question finds all the emails going into the Spam folder no matter what filters I put in place. However if I use my old Zen 1.2x with the older Ask contrib I have no problems, the emails arrive in the inbox.

    Any suggestions?
    Last edited by gogolf; 25 Jul 2007 at 03:49 AM. Reason: too much coffee

  3. #133
    Join Date
    May 2007
    Posts
    76
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ask A Question & SpamAssassin

    Its much easier to install the ask a question with sidebox, the only error that comes up, or something that irritated me was that the sidebox heading was to long, so I made it shorter, otherwise works 101&#37;.

    Oh and do select the email from valid e-mail.

  4. #134
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ask A Question

    Can some one help me?
    Instead of sending question via e-mail, I want to save it to database. And then it can be viewed when logged in as admin.

    1. Create database to save the question
    2. Change the script in header_php, from 'zen_mail(...' to 'insert into...'
    3. And a lot of work for adding functional in admin: menu, page for seeing the question

    Thank you

  5. #135
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Tampa Bay, Florida
    Posts
    9,917
    Plugin Contributions
    124

    Default Re: Ask A Question

    Use the email archive manager.

    http://www.zen-cart.com/index.php?ma...roducts_id=198

    Good luck,
    Scott
    That Software Guy. My Store: Zen Cart Support
    Available for hire - See my ad in Services
    Plugin Moderator, Documentation Curator, Chief Cook and Bottle-Washer.
    Do you benefit from Zen Cart? Then please support the project.

  6. #136
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    42
    Plugin Contributions
    0

    help question Re: Ask A Question

    Hi, I really like this contribution, i just have a small problem with it, the botton tell a friend moved to the right as you can see here

    How can i change this?
    Thanks

  7. #137
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Vancouver Island, BC
    Posts
    50
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ask A Question

    I'm having a hard time getting the button to display. Right now it just says ASK_A_QUESTION where button should be. I've tried uploading the button to various folders other than the one that was in hierarchical folders on unzipping files, but none have worked. Any suggestions?
    www.characterdriven.com
    Character Driven Media

    www.narnia-productions.com
    Stage, Screen and Event Services and Supplies

  8. #138
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Tampa Bay, Florida
    Posts
    9,917
    Plugin Contributions
    124

    Default Re: Ask A Question

    This zip file assumes your template name is "custom". If you are using another template name, then all directories named "custom" should be renamed "your_template."

    Scott
    That Software Guy. My Store: Zen Cart Support
    Available for hire - See my ad in Services
    Plugin Moderator, Documentation Curator, Chief Cook and Bottle-Washer.
    Do you benefit from Zen Cart? Then please support the project.

  9. #139
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Vancouver Island, BC
    Posts
    50
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ask A Question

    Quote Originally Posted by swguy View Post
    This zip file assumes your template name is "custom". If you are using another template name, then all directories named "custom" should be renamed "your_template."

    Scott
    I did that when I first unzipped files. I'm wondering if some of the code is pointing to 'custom' rather than my template name, but can't find it. No other reason for the button not to work.
    www.characterdriven.com
    Character Driven Media

    www.narnia-productions.com
    Stage, Screen and Event Services and Supplies

  10. #140
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    57
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Ask A Question

    Quote Originally Posted by characterdriven View Post
    I did that when I first unzipped files. I'm wondering if some of the code is pointing to 'custom' rather than my template name, but can't find it. No other reason for the button not to work.
    I recall something in the mod's instructions that said you had to place some code
    to use buttons rather than text. Did you make that change?

 

 
Page 14 of 40 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ask A Question module
    By okibi in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1
    Last Post: 18 Apr 2007, 01:55 PM
  2. Ask a question 1.7
    By Kodam in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 7
    Last Post: 4 Apr 2007, 11:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR