Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    13
    Plugin Contributions
    0

    Default INstallation went fine but now no styles appear

    Go here:

    http://silverpine.forest.net/~bestnutco/

    I can see the text and banner boxes, all default side boxes, BUT the cart has no style or images loading at all . . .

    any help is appreciated.

    I had this problem once before but can't remember what I did to fix it.

    ZC 1.3.5
    PHP 5.*
    MySQL 4.1

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    West Salem, IL
    Posts
    2,295
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: INstallation went fine but now no styles appear

    you must have fixed your problem cause it displays fine for me.
    Mike
    GeekHost - Zen Cart Certified & PCI Compliant Hosting
    The Zen Cart Forum...Better than a monitor covered with post-it notes!

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    13
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: INstallation went fine but now no styles appear

    it was the .htaccess file in the includes folder. I have allow all set in the httpd.conf file but for some reason this one file doesn't work correctly.

    Anywho . . . I just renamed it, I will try and fix it once the domain name has been propogated.

    Thanks for looking.

 

 

Similar Threads

  1. v150 Large images appear fine in one category but very tiny in another
    By ocmusic in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 3
    Last Post: 19 Jun 2013, 01:31 AM
  2. v150 Install went fine-first access worked, now error 403 forbidden
    By breauxlg in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 1
    Last Post: 1 Jun 2012, 02:03 PM
  3. v139h Went live and now links don't work
    By Pike Promo in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 13 May 2012, 11:38 PM
  4. Changed The Header, Now Spacing Has Went Wrong In FF
    By DPM in forum Templates, Stylesheets, Page Layout
    Replies: 5
    Last Post: 13 Jul 2009, 03:20 PM
  5. Paypal issue, receive payment but no order, curltest fine but ipncheck fails
    By spillaro in forum Built-in Shipping and Payment Modules
    Replies: 1
    Last Post: 8 Apr 2008, 04:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR