Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Portland, Oregon
    Posts
    276
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: no https after upgrade from 1.3.5 to 1.3.6

    I think this may be the ultimate seo urls contribution messing with my ssl pages.
    http://www.zen-cart.com/forum/showth...ssl#post282608
    I have to do a little more research but it looks like culprit.
    I hope I can figure this out.
    Thanks Linda
    OldWestPokerSupplies.com Custom Poker Chips and Other Professional Poker Supplies
    Zen Cart 1.3.9.h with Google Base Feeder, Share Bookmarking Widget, Ultimate SEO URL, A Black Pure Template, Quick Updates, Sitemap XML and reCAPTCHA.

  2. #12
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Portland, Oregon
    Posts
    276
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: no https after upgrade from 1.3.5 to 1.3.6

    whoa! I think I figured it out. I actually went back to dreamscape's site and noticed that one of the files that was changed in 1.3.6 was the html_output.php file in /includes/functions/ folder.

    I did the required code changes suggested on dreamscape's installation page for the seo urls and now i get ssl pages. I didn't have to do any other changes.

    I'm not sure if this was something that was already suggested or not but it worked for me.

    mafiasam

    whew!
    OldWestPokerSupplies.com Custom Poker Chips and Other Professional Poker Supplies
    Zen Cart 1.3.9.h with Google Base Feeder, Share Bookmarking Widget, Ultimate SEO URL, A Black Pure Template, Quick Updates, Sitemap XML and reCAPTCHA.

  3. #13
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    69,474
    Plugin Contributions
    6

    Default Re: no https after upgrade from 1.3.5 to 1.3.6

    Thanks for the update and thanks for posting the solution that your add-on had caused the problem and where you found a solution to fix this ...
    Linda McGrath
    If you have to think ... you haven't been zenned ...

    Did YOU buy the Zen Cart Team a cup of coffee and a donut today? Just click here to support the Zen Cart Team!!

    Are you using the latest? Perhaps you've a problem that's fixed in the latest version: [Upgrade today: v1.5.5]
    Officially PayPal-Certified! Just click here

    Try our Zen Cart Recommended Services - Hosting, Payment and more ...
    Signup for our Announcements Forums to stay up to date on important changes and updates!

  4. #14
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Portland, Oregon
    Posts
    276
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: no https after upgrade from 1.3.5 to 1.3.6

    Quote Originally Posted by Ajeh View Post
    Thanks for the update and thanks for posting the solution that your add-on had caused the problem and where you found a solution to fix this ...
    no problem thanks for your help too. You pushed me in the right direction.
    OldWestPokerSupplies.com Custom Poker Chips and Other Professional Poker Supplies
    Zen Cart 1.3.9.h with Google Base Feeder, Share Bookmarking Widget, Ultimate SEO URL, A Black Pure Template, Quick Updates, Sitemap XML and reCAPTCHA.

  5. #15
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: no https after upgrade from 1.3.5 to 1.3.6

    Quote Originally Posted by mafiasam View Post
    whoa! I think I figured it out. I actually went back to dreamscape's site and noticed that one of the files that was changed in 1.3.6 was the html_output.php file in /includes/functions/ folder.

    I did the required code changes suggested on dreamscape's installation page for the seo urls and now i get ssl pages. I didn't have to do any other changes.

    I'm not sure if this was something that was already suggested or not but it worked for me.

    mafiasam

    whew!
    mafiasam,

    I'm at a loss here, please help. What file did you change, and what changes did you make? I can't find anything but very old file changes on the dreamcast site.

    Thank you sooo much for any help...I'm about to lose my mind trying to get the ssl pages to work.

    bamhost

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Error after Upgrade from 1.3.9h
    By deepfrydaniel in forum Upgrading to 1.5.x
    Replies: 10
    Last Post: 13 Oct 2014, 03:20 PM
  2. Debugging after upgrade from 1.3.9 to 1.5.1
    By costelc in forum Upgrading to 1.5.x
    Replies: 4
    Last Post: 11 Oct 2012, 04:56 AM
  3. Upgrade Apache from 1.x to 2.2 now https cannot display page
    By sngskunk in forum Installing on a Linux/Unix Server
    Replies: 3
    Last Post: 28 Aug 2008, 02:04 AM
  4. https access not working after upgrade to 1.3.6
    By vfcoup70 in forum Upgrading from 1.3.x to 1.3.9
    Replies: 1
    Last Post: 8 Nov 2006, 12:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR