Page 34 of 55 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 331 to 340 of 546
  1. #331
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    I have read all 33 pages and can't find the answer I am looking for.

    I installed the grid and it seems to work fine except the option values across the top do not line up with the grid boxes.

    I have tried reinstalling the files, I put the grid on different products with different values and they only line up with the grids if there is one value. If I select two or more they all shift left.

    I am using 1.5 and Ashley Pink template by Picaflor Azul.

    It may be a setting on template I suppose, but not sure where to look.

    Any help would be appreciated.
    Thanks

    http://www.thechocolatedropcandyshop...roducts_id=228

  2. #332
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    65
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    I suspect that you should be using the one last released by Absolute back in 2009 (ver. 1.1.1). That one has no problems handling a product grid array where each product has more than 1 option and in your case, your jellybean product has 3 options per attribute.

    I think perhaps the latest release specifically address those of us who require only one column of options, in which case 1.1.1 caused problems, i.e., displaying stray radio button.

  3. #333
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Ireland
    Posts
    286
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    Quote Originally Posted by rxalex View Post
    Daffy, I had the same issue - once installed Product Attribute Grid on 1.3.9h did not see any difference - Thanks for confirming that is mod does not work with 1.3.9h
    Hi I am assuming this still doesn't work with 1.3.9h, as I have installed it and everything remains the same. thanks

  4. #334
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    65
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    ?? No, this mod works fine and great with 1.3.9h.

    My store is running 1.3.9h and as you can see if you check my sig, this mod has been fully implemented.

  5. #335
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    251
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    Hi,

    I am using Glenn's flexible_attributes_1-1 module on my site which is great for styling and would not want to add the product grid appearance.

    Does anyone know how I can get the quantity boxes to appear on attributes without the grid layout. I have been looking at the files in this module to see which parts of the code displays quantity and then adds this to cart, I am not winning though.

    Can anyone help?

  6. #336
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    251
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    Quote Originally Posted by moesoap View Post
    Hi,

    I am using Glenn's flexible_attributes_1-1 module on my site which is great for styling and would not want to add the product grid appearance.

    Does anyone know how I can get the quantity boxes to appear on attributes without the grid layout. I have been looking at the files in this module to see which parts of the code displays quantity and then adds this to cart, I am not winning though.

    Can anyone help?
    Scrap that, I am being a plonker. Nice addon. Thank you.

  7. #337
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    251
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    Okay I have two genuine questions now

    Firstly...

    I have Dynamic Price Updater installed and from I installed this module (Product Attribute Grid) the price updater no longer works on pages using the multiple quantity boxes as the price just states £0.00.

    Even when I add 1 to one of the quantity fields it still doesnt update the price. Has anyone managed to get these two to play nicely together?

    My Second Question is whether it is possible to have one of the quantity boxes to default to 1 upon page load. This way if I can get the dynamic price updater to work, it would display the price for one product when the customer first loads the product_info page.

    Thanks for any assistance.

    Moe.

  8. #338
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    251
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    Quote Originally Posted by moesoap View Post
    Okay I have two genuine questions now

    Firstly...

    I have Dynamic Price Updater installed and from I installed this module (Product Attribute Grid) the price updater no longer works on pages using the multiple quantity boxes as the price just states £0.00.

    Even when I add 1 to one of the quantity fields it still doesnt update the price. Has anyone managed to get these two to play nicely together?

    My Second Question is whether it is possible to have one of the quantity boxes to default to 1 upon page load. This way if I can get the dynamic price updater to work, it would display the price for one product when the customer first loads the product_info page.

    Thanks for any assistance.

    Moe.
    I have just noticed another issue. I have one time setup charge included on my products. but because this addon treats the multiple selection of sizes as different products in the shopping cart, my customers are being charged 1, 2, 3 times for this one time charge depending on the amount of different sizes. I have checked to see if anyone else has encountered this issue, but so far have found nothing. Can someone help with this also?

  9. #339
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    251
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Product Attribute Grid

    Is this addon not supported anymore?

  10. #340
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,731
    Plugin Contributions
    27

    Default Re: Product Attribute Grid

    Force Radio/Grid with Wholesale Filter

    I needed to control the switch between display options, in my case 'radio' buttons for guest/retail customers and 'grid' with quantity for wholesale customers.

    Here is the code that will force Zen to stop looking at the database options_type > 2 - Radio or > 23997 - Grid. It then relies on the wholesale switch to decide if it should be displaying a radio button or the grid matrix.

    Found at the top of includes/modules/YOUR_TEMPLATE/attributes.php

    PHP Code:
    $pr_attr                     $db->Execute($check_attributes_sql);
    $check_attributes_count        $pr_attr->RecordCount();
    $pr_attr->fields['total']    = $check_attributes_count//Fix for template checks

    $check_grid false;
    while(!
    $pr_attr->EOF) {
      switch(
    $pr_attr->fields['products_options_type']) {
    // bof Twitch Force Radio/Grid with Wholesale Filter 1 of 2 May 16 2012
        
    case '2':  //GRID exists     // Twitch changed '23997' to '2' 
    // Twitch Wholesale Filter
    if($_SESSION['customers_wholesale'] =='' or $_SESSION['customers_wholesale'] !='1'){
          
    $check_grid false;
    } else {
          
    $check_grid true;
          }
    // eof Twitch Force Radio/Grid with Wholesale Filter 1 of 2 May 16 2012
        
    break;
      }
      
    $pr_attr->MoveNext();
    }

    $show_only_grid false;

    if (
    $check_grid) { // when check grid is true - this determines if the grid actually turns on or not
      
    if (PRODUCTS_OPTIONS_SORT_ORDER=='0') {
        
    $options_order_by' order by LPAD(popt.products_options_sort_order,11,"0")';
      } else {
        
    $options_order_by' order by popt.products_options_name';
      }
      
    $sql "select distinct popt.products_options_id, popt.products_options_name, popt.products_options_sort_order, popt.products_options_comment

              from " 
    TABLE_PRODUCTS_OPTIONS " popt, " TABLE_PRODUCTS_ATTRIBUTES " patrib

              where    patrib.products_id='" 
    . (int)$_GET['products_id'] . "'

                and      patrib.options_id = popt.products_options_id
                and      popt.products_options_type = '2'

                and      popt.language_id = '" 
    . (int)$_SESSION['languages_id'] . "'" .

    // bof Twitch Force Radio/Grid with Wholesale Filter 2 of 2 May 16 2012

    // **** note changed following line:        and      popt.products_options_type = '2'   ***** above to 2 not 23997 - forces it to use the radio buttons by default

    // eof Twitch Force Radio/Grid with Wholesale Filter 2 of 2 May 16 2012 
    IMPORTANT: In the admin section when you navigate to catalog>option name manager you do NOT need to change the option names for your attributes to 'grid', the code above is looking for the radio button switch => option_type = '2' - 'Radio'


    Please Note:
    This fix is working within a heavily modified ZenCart 1.3.9.h including the following unreleased related modules:
    Dual Pricing 1.9t - Twitch Wholesale Pricing
    Multi Site
    Stock by Attribute w/sold out by attribute patched within the grid matrix
    Attributes Grid
    And More...

    Twitch.

 

 
Page 34 of 55 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast

Similar Threads

  1. Product Attribute Grid Help - Willing to Pay
    By MM_Dude in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 26 Nov 2014, 08:19 PM
  2. Quick Order & Product Attribute Grid...Possible?
    By laurenjj in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 0
    Last Post: 2 Jul 2010, 02:02 AM
  3. Product Attribute Grid!!!
    By runoka in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 3
    Last Post: 5 Apr 2010, 05:50 PM
  4. Product Attribute Grid Instructions Possible Paragraph Missing
    By printchic in forum Setting Up Categories, Products, Attributes
    Replies: 0
    Last Post: 8 Aug 2009, 05:54 AM
  5. Help Uninstalling Product Attribute Grid
    By Dr Tweak in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 7
    Last Post: 20 May 2008, 05:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR