Page 137 of 710 FirstFirst ... 3787127135136137138139147187237637 ... LastLast
Results 1,361 to 1,370 of 7099
  1. #1361

    Default Re: Image Handler 2 Support

    Additional Info: There are a few parts that I have added a second pic too, using the normal ZenCart file system, These images show up correctly and enlarge as they should. I hope this info helps narrow down where to look to fix my issue.

  2. #1362
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    USA, St. Louis
    Posts
    3,710
    Plugin Contributions
    9

    Default Re: Image Handler 2 Support

    Quote Originally Posted by High Octane View Post
    Additional Info: There are a few parts that I have added a second pic too, using the normal ZenCart file system, These images show up correctly and enlarge as they should. I hope this info helps narrow down where to look to fix my issue.
    For the hover issue, see my post to Kodam a few above, that mentions playing around with the image sizes to get the hover back.

    When you upload images for a product are you only uploading the large image, or are you uploading medium and small images as well?

    ETA: While this is fairly unrelated, I tried to validate your site using an XHTML validator, and there are a ton of issues popping up which seem to be related to one of your meta tags being capitalized. In xhtml, they should all be lowercase:

    <META name="y_key" content="6f15896c750a8314" />

    Anyway, it couldn't hurt to fix that.
    Last edited by jettrue; 8 Jul 2007 at 02:35 PM.

  3. #1363

    Default Re: Image Handler 2 Support

    Quote Originally Posted by jettrue View Post
    For the hover issue, see my post to Kodam a few above, that mentions playing around with the image sizes to get the hover back.
    Thank You for the response. I'll give this a try and let you know the results.

    When you upload images for a product are you only uploading the large image, or are you uploading medium and small images as well?
    The few images that work where uploaded as different sizes, shortly after I installed this mod and was uploading just 1 large image. It all was working for a short time.

    ETA: While this is fairly unrelated, I tried to validate your site using an XHTML validator, and there are a ton of issues popping up which seem to be related to one of your meta tags being capitalized. In xhtml, they should all be lowercase:

    <META name="y_key" content="6f15896c750a8314" />

    Anyway, it couldn't hurt to fix that.
    This is a verification key, I will delete it, I don't believe its needed anymore.

  4. #1364

    Default Re: Image Handler 2 Support

    Well I tried to change the images sizes, to no avail.

    What URL do you have for your resized images? for example, if you go to this page http://www.moparpartsales.com/mopare...7.html?cPath=5
    and right click where the image should be, I get javascriptopupWindow('http://www.moparpartsales.com/moparearplugs-pi-27.html')
    Does this mod not pull the image from the bmz_cache directory? So I would like to see what others have for a URL.

  5. #1365
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    USA, St. Louis
    Posts
    3,710
    Plugin Contributions
    9

    Default Re: Image Handler 2 Support

    Quote Originally Posted by High Octane View Post
    Well I tried to change the images sizes, to no avail.

    What URL do you have for your resized images? for example, if you go to this page http://www.moparpartsales.com/mopare...7.html?cPath=5
    and right click where the image should be, I get javascriptopupWindow('http://www.moparpartsales.com/moparearplugs-pi-27.html')
    Does this mod not pull the image from the bmz_cache directory? So I would like to see what others have for a URL.
    Code:
     <!--bof Main Product Image -->
         
    <div id="productMainImage" class="centeredContent back">
    <script language="javascript" type="text/javascript"><!--
    document.write('<a href="javascript:popupWindow(\'http://www.zencart137.jadetrue.com/index.php?main_page=popup_image&amp;pID=8\')"><img src="bmz_cache/3/3d7e66b26b11b4ec26edf76ccdecd565.image.180x120.jpg" alt="Testing Apostrophe\'s" title=" Testing Apostrophe\'s " width="180" height="120" /><br /><span class="imgLink">larger image</span></a>');
    //--></script>
    <noscript>
    <a href="http://www.zencart137.jadetrue.com/index.php?main_page=popup_image&amp;pID=8" target="_blank"><img src="bmz_cache/3/3d7e66b26b11b4ec26edf76ccdecd565.image.180x120.jpg" alt="Testing Apostrophe's" title=" Testing Apostrophe's " width="180" height="120" /><br /><span class="imgLink">larger image</span></a></noscript>
    </div>    <!--eof Main Product Image-->

    Code:
    <!--bof Main Product Image -->
     
    <div id="productMainImage" class="centeredContent back">
    <script language="javascript" type="text/javascript"><!--
    document.write('<a href="javascript:popupWindow(\'http://www.moparpartsales.com/amfmcassettewithcdcontrolsrbbp56038518aj-pi-77.html\')"><img src="images/medium/P56038518AJ_MED.jpg" alt="AM/FM Cassette with CD controls RBB P56038518AJ" title=" AM/FM Cassette with CD controls RBB P56038518AJ " width="100" height="75" /><br /><span class="imgLink">larger image</span></a>');
    //--></script>
    <noscript>
    <a href="http://www.moparpartsales.com/amfmcassettewithcdcontrolsrbbp56038518aj-pi-77.html" target="_blank"><img src="images/medium/P56038518AJ_MED.jpg" alt="AM/FM Cassette with CD controls RBB P56038518AJ" title=" AM/FM Cassette with CD controls RBB P56038518AJ " width="100" height="75" /><br /><span class="imgLink">larger image</span></a></noscript>
    </div><!--eof Main Product Image-->
    Above is a sample from my site, then yours below.

    It supposed to popup to an html page, (that's the popup window), but I notie that it is going to an images/medium file, instead of the bmz_cache folder, and I have to wonder if this is because you are uploading the medium images manually instead of letting IH2 do it. Try removing all of your medium and large images that are in the medium/large folders. Also, I wonder if turning off your seo Urls makes any difference?

    Can you link me to a product image that does work? You say the few that work were uploaded with different sizes, but I see that this item:
    http://www.moparpartsales.com/amfmca...18aj-p-77.html

    has a medium image uploaded to your website, yet its not working.

  6. #1366

    Default Re: Image Handler 2 Support

    Quote Originally Posted by jettrue View Post
    Code:
     <img src="bmz_cache/3/3d7e66b26b11b4ec26edf76ccdecd565.image.180x120.jpg" alt="Testing Apostrophe's" title=" Testing Apostrophe's " width="180" height="120" />

    Code:
    <img src="images/medium/P56038518AJ_MED.jpg" alt="AM/FM Cassette with CD controls RBB P56038518AJ" title=" AM/FM Cassette with CD controls RBB P56038518AJ " width="100" height="75" />
    Above is a sample from my site, then yours below.

    It supposed to popup to an html page, (that's the popup window), but I notie that it is going to an images/medium file, instead of the bmz_cache folder, and I have to wonder if this is because you are uploading the medium images manually instead of letting IH2 do it.
    Actually I haven't uploaded Medium images, but second images. Example = "http://www.moparpartsales.com/1968dodgepickupmirror-p-3.html?cPath=4"
    Now this pictire is a second image and its shows as well as the popup works??

    Thats what I was looking for. This confirms that the URL is incorrect for some reason... Now to find out why?

    Quote Originally Posted by jettrue View Post
    Try removing all of your medium and large images that are in the medium/large folders. Also, I wonder if turning off your seo Urls makes any difference?
    No medium images, they are all in the bmz_cache folder, and I can view them in the Image Handler 2 Admin area, so I know there still there.

    I have tried a few times to turn off SEO and have gone though the code 3 times and compaired the changes to the Original files, But I see nothing that wouls mess up my image urls.

    Quote Originally Posted by jettrue View Post
    Can you link me to a product image that does work? You say the few that work were uploaded with different sizes, but I see that this item:
    http://www.moparpartsales.com/amfmca...18aj-p-77.html

    has a medium image uploaded to your website, yet its not working.

  7. #1367
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    USA, St. Louis
    Posts
    3,710
    Plugin Contributions
    9

    Default Re: Image Handler 2 Support

    Quote Originally Posted by High Octane View Post



    No medium images, they are all in the bmz_cache folder, and I can view them in the Image Handler 2 Admin area, so I know there still there.
    I'm really just grasping for straws here. Is the medium and large folders also deleted off the site? Have you tried the clear IH2 cache thing in the IH2 admin? Have you tried emptying the bmz_cache folder, so it can start over? Remove image handler from the image handler admin, and re-install it?

  8. #1368

    Default Re: Image Handler 2 Support [SOLVED]

    Quote Originally Posted by jettrue View Post
    I'm really just grasping for straws here. Is the medium and large folders also deleted off the site? Have you tried the clear IH2 cache thing in the IH2 admin? Have you tried emptying the bmz_cache folder, so it can start over? Remove image handler from the image handler admin, and re-install it?
    Thank You Sooooo much for your help!!!!

    I have found the problem!
    It was with a file called html_output.php, I was using a different version or a corrupted version. I downloaded the mod directly off this website "http://breakmyzencart.com/image-handler" and checked each file size to see if it matched. I renamed the ones that didn't and installed the new file then reloaded the problem page with each change until it was fixed.

    Apparently there are many different modified versions from different people.

    Anyways its finally fixed and I can continue on with my life LOL

    Thanks again for your help :O)

  9. #1369
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    South Florida, USA
    Posts
    1,374
    Plugin Contributions
    4

    Default Re: Image Handler 2 Support

    Is anyone aware that the breakmyzencart.com site has been down for days now?

  10. #1370
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    114
    Plugin Contributions
    0

    Default Re: Image Handler 2 Support

    I can connect to breakmyzencart.com from my computer.

 

 

Similar Threads

  1. v150 Image Handler 4 (for v1.5.x) Support Thread
    By DivaVocals in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1687
    Last Post: 17 Nov 2024, 07:26 PM
  2. v139h Image Handler 3 Support Thread (for ZC v1.3.9)
    By DivaVocals in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1095
    Last Post: 2 Oct 2017, 12:42 PM
  3. Image Handler Support Please
    By nadinesky in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 2
    Last Post: 30 Sep 2013, 03:47 PM
  4. Image handler only covers part of screen
    By shaneburton in forum All Other Contributions/Addons
    Replies: 1
    Last Post: 14 May 2009, 07:15 PM
  5. Is Image Handler the only way to go?
    By wwwursa in forum Installing on a Windows Server
    Replies: 2
    Last Post: 23 Dec 2007, 09:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
disjunctive-egg
Zen-Cart, Internet Selling Services, Klamath Falls, OR